put do marakane

raven95

Zainteresovan član
Poruka
115
idem sutra treci put u zivotu na stadion crvene zvezde ali prvi put da idem peske* dosad sam dolazio teksijem). Izlazim iz voza na glavnoj zeleznickoj pa ako neko moze da mi kaze koji je najlaksi put do tamo :)

Prvo treba da se uspenješ uz Nemanjinu ulicu
nemanjina-1-1.jpg

2693_bgd04-nemanjina-posle-foto-v-lalic_-1.jpg

k1dz0k-1.jpg

Nad dnu se vidi Ž. Stanica (žuta zgrada)

Kada se budeš uspeo videćeš kružni tok - Slaviju
2qxwdgj-1.jpg

2nh4a3r-1.jpg

Bulevarom Oslobođenja, ponovo uzbrdo, dolaziš do Hrama Sv. Save odakle ulica počinje da se spušta do autokomande
2699_bgd13-autokomanda-foto-d-goll_origh-1.jpg

2hdmook-1.jpg

Prelaziš autoput i stižeš do drugog kružnog toka
7946017-1.jpg

Već odatle bi trebao da možeš da vidiš Marakanu.

Alternativa i mnogo lakše rešenje je je da uđeš u tramvaj 9 i ideš tačno 5 stanica, tj. izađeš kada tramvaj pređe preko autoputa. Ovo su imena stajališta:
(ТРГ СЛАВИЈА /НЕМАЊИНА/(1), ТРГ СЛАВИЈА /БУЛЕВАР ОСЛОБОЂЕЊА/(2), КАРАЂОРЂЕВ ПАРК(3), ФРАНШЕ Д'ЕПЕРЕА(4), ЗВЕЧАНСКА(4)).
Nemoj da te bude strah, jer i da izađeš na sledećoj stanici neće biti opasno, jer je stajalište "Zvečanska" pre kružnog, a sledeće je odmah posle kružnog toka. Karta se kupuje na trafici, a poništava u automatu u svakom vozilu i košta 42dinara za jednu vožnju (o tome da li je trebaš kupiti već postoji diskusija na ovom forumu :D). I još nešto, ako je tramvaj zelene boje moraš sam da otvoriš vrata pritiskom na taster (mahom su zeleni na 9). Ovo važi i kad ulaziš i kad izlaziš iz vozila

Ovde se mogu videti tasteri pored vrata
dscn0459copy.jpg

Poslednja izmena:

Back