nestl Zainteresovan član Poruka 247 01.10.2007. u 18:46 - Pustolovine Toma Sojera #1 Potreban mi je portret (lik) Toma Sojera. Da li ima na nekom sajtu?
eldarion Primećen član Poruka 700 01.10.2007. u 23:25 - Pustolovine Toma Sojera #2 Ne znam...Ja sam to citao kao klinac. Dobio knjigu za rodjendan; evo,jos mi stoji u kuci... Secam se samo farbanja neke ograde
Ne znam...Ja sam to citao kao klinac. Dobio knjigu za rodjendan; evo,jos mi stoji u kuci... Secam se samo farbanja neke ograde
quentin Iskusan Poruka 6.066 02.10.2007. u 07:50 - Pustolovine Toma Sojera #3 nestl: Potreban mi je portret (lik) Toma Sojera. Da li ima na nekom sajtu? Kliknite za proširenje... Pa ne mogu vjerovati da ti je lijeno čitati Marka Tvena! Šta će od tebe u životu biti, ako ti se sad ne čitaju takve knjige?
nestl: Potreban mi je portret (lik) Toma Sojera. Da li ima na nekom sajtu? Kliknite za proširenje... Pa ne mogu vjerovati da ti je lijeno čitati Marka Tvena! Šta će od tebe u životu biti, ako ti se sad ne čitaju takve knjige?
M MUCKE Početnik Poruka 5 28.04.2009. u 18:50 - Pustolovine Toma Sojera #4 kako se zvalo sin od tetkepoli?
Carol Poznat Poruka 9.970 05.05.2009. u 14:09 - Pustolovine Toma Sojera #5 Sećam se te knjige. Na početku mi je bila jako dosadna,činilo se da će prevazići Krusoa, ali kad se završi osećaj je...pa,ugodan.:-)
Sećam se te knjige. Na početku mi je bila jako dosadna,činilo se da će prevazići Krusoa, ali kad se završi osećaj je...pa,ugodan.:-)