Pusten Zvonko Veselinovic!

Тихи

Starosedelac
Banovan
Poruka
186.036
Beograd -- Specijalni sud u Beogradu ukinuo je pritvor Zvonku Veselinoviću iz Zvečana i Draganu Ćurčiću iz Raške, pošto se danas oglasio stvarno nenadležnim da im sudi.

88223834350d790d6dc816026560399_orig.jpg

ud će predmet proslediti redovnom sudu.

Veselinović će u toku popodneva biti pušten iz Okružnog zatvora u Beogradu u kome je proveo godinu dana pošto je uhapšen 20. decembra prošle godine.

Ćurčić je u drugom predmetu osuđen na dve godine zatvora i on će biti prebačen na izdržavanje te kazne. Specijalni sud smatra da ne treba da sudi u tom predmetu jer visina iznosa imovinske koristi pribaljene krivičnim delom ne prelazi zakonom predviđeni iznos od 200 miliona dinara (dva miliona evra).

Optužnicom se Veselinoviću, Ćurčiću i Milanu Radojičiću stavlja na teret da su protivpravno prisvojili 32 kamiona u vlasništvu lizing kompanije "Hipo-Alpe Adrija lizing" i sebi pribavili najmanje 237 miliona dinara (dva miliona evra) imovinske koristi.

Pošto je veštačenjem utvrđeno da iznos pribavljene koristi nije kao iz optužnice, da nije toliki broj kamiona prisvojen, kao i da postoji mogućnost da je krivično delo ostalo u pokušaju, Specijalni sud se oglasio nenadležnim i ukinuo pritvor optuženima.

Veselinović je 20. decembra 2011. uhapšen na Kopaoniku, zajedno sa bratom Žarkom Veselinovićem, protiv koga se vodi postupak takođe u Specijalnom sudu u zbog sumnje da je sudiju osnovnog suda u Raškoj Srećka Topalovića podstrekavao na zloupotrebu službenog položaja.
Kfor je Zvonka Veselinovića označio kao jednog od organizatora nereda na Kosovu i Metohiji u oktobru 2011. godine.

Optužnica tereti Veselinovića, Churčića i Radojčića da su protivpravno prisvojili 32 motorna vozila različitih marki u vlašnistvu lizing kompanije "Hipo-Alpe Adrija lizing". Vozila je koristila Churčićeva privatna kompanija "Evrokop" sa sedištem u Raškoj, u toku aprila i juna 2008 godine, na osnovu ugovora o finansijskom lizingu koji je njegova kompanija zaključila sa "Hipo alpe adria bankom", navodi se u optužnici.
http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2012&mm=12&dd=24&nav_category=12&nav_id=671744

Zvonko na slobodi.

kakva smo mi država , uhapsili čoveka po naređenju eulexa, sad ga pustili nakon godinu dana , navodno specijalni sud nije nadležan da mu sudi , nemoguće da oni to primete nakon godinu dana , STRAŠNOOOOOOOOO!!!!!!!!!! mislim da bih zbog ovakvih stvari neko morao da odgovara iz bivše vlasti tj. zakletih demokrata na uštrb svoih građana radi neke (pod znacima navoda ) demokratske Evrope

Zanimljivo je da postavljac teme iskopira i postavi skoro ceo text na koji se poziva, samo "slucajno" zaboravi jedan pasus.

"Kamione su pokušali da prodaju drugim kupcima, a između ostalog su korišćeni i za izgradnju autoputa Priština-Tirana."

Recenica koja je kljucni dokaz da je na slobodu pusten pravi srpski "patriota".

kakva smo mi država , uhapsili čoveka po naređenju eulexa, sad ga pustili nakon godinu dana , navodno specijalni sud nije nadležan da mu sudi , nemoguće da oni to primete nakon godinu dana , STRAŠNOOOOOOOOO!!!!!!!!!! mislim da bih zbog ovakvih stvari neko morao da odgovara iz bivše vlasti tj. zakletih demokrata na uštrb svoih građana radi neke (pod znacima navoda ) demokratske Evrope

Pošto je više nego očigledno da su pravda i Zakon Republike Srbije u ovom slučaju drastično zloupotrebljeni i sve pravne norme prekršene, oni, koji su to uradili, zbog zloupotebe službenog položaja traba pohapsiti i svi do poslednjeg pravac zatvor a zatim da nadoknade svi materijalnu i svu ostalu ostalu štetu izazvanu njihovim nesavenim radom.

Od držvanog tužioca pa sve do onih koji su ih protivzakoniti i protivustavno hapsili.

ja nemam nista protiv da zvonko bude u zatvoru ako je ucinio neko krivicno delo. samo mi je uzasno da bilo koji covek provede u pritvoru godinu dana i da posle godinu dana se odbaci optuznica protiv njega
To je ta čuvena evropska pravda ! Zato bi trebalo sve domaće evrotalibane od tadića pa do čanka do poslednjeg potrpati u zatvore. Tek onako da vide kako to izgleda sa druge strane brave. U međuvremenu za svaku tu lopinu naćiće se more dokaza o njihovom učešću u protivzakonitim kriminalnim i protivustavnim delima.

ja nemam nista protiv da zvonko bude u zatvoru ako je ucinio neko krivicno delo.

samo mi je uzasno da bilo koji covek provede u pritvoru godinu dana i da posle godinu dana se odbaci optuznica protiv njega

Ne znam da li ti ne znas da procitas ono sto si postavio ili ti je problem da ukapiras sta je napisano.

Optuznica NIJE ukinuta, vec se sud proglasio nenadleznim po toj optuznici i tu ISTU optuznicu prosledio redovnom sudu, na kojem ce biti sudjenje za tu optuznicu.

Ja razumem tvoju odusevljenje Veselinovicem, to sto ti je uzor, jer je i on poput tebe poceo kao sitan svercer.
Ali da bi dostigao njegov uspeh morace iza tebe da stanu neki mnogo jaki igraci. Uglavnom siptari.

Zanimljivo je da postavljac teme iskopira i postavi skoro ceo text na koji se poziva, samo "slucajno" zaboravi jedan pasus.

"Kamione su pokušali da prodaju drugim kupcima, a između ostalog su korišćeni i za izgradnju autoputa Priština-Tirana."

Recenica koja je kljucni dokaz da je na slobodu pusten pravi srpski "patriota".

Bas tako.
Kada sam gledao Insajder o parama za KiM, jedan od "patriota", kada su mu predali podatke da ima "patriotskih" firmi u pristinskom registru - rekao otprilike "politika je politika, a pare su pare".
Tada su mi se konacno smucili svi koji izigravaju nesto oko KiM.

Ako je tako kao sto taj kaze, onda moze bilo ko da prica bilo sta, a da radi sta hoce. Ja to zovem nemoralom (najblazi izraz kog mogu da se setim), a ostali kako hoce.

Ова влада је пустила из затвора прво тешке разбојнике из "пљачке века", о којој су писале све новине неколико месеци пре избора, наводно због " недостатка доказа" што је смешно с'обзиром на природу почињеног кривичног дела, аболиран је дугогодишњи шеф / врх фудбалске мафије Џајић, ево пуштен је Звонимир Веселиновић, кријумчар и дилер дроге, иначе Хрват по националности, а пустиће се и Јоца Амстердам, професионални убица и дилер дроге (ништа мањи од Шарића) по "закону о амнестији" који је такав и донет управо због узимања пара од тешких кримоса у замену за слободу.

Poslednja izmena:
Посо је завршен, може на слободу.
Хулигани, клерофашисти и рушијоци будућности више нису препрека љубави међу просербима и браће шифтара им.

Beograd -- Specijalni sud u Beogradu ukinuo je pritvor Zvonku Veselinoviću iz Zvečana i Draganu Ćurčiću iz Raške, pošto se danas oglasio stvarno nenadležnim da im sudi.

88223834350d790d6dc816026560399_orig.jpg

ud će predmet proslediti redovnom sudu.

Veselinović će u toku popodneva biti pušten iz Okružnog zatvora u Beogradu u kome je proveo godinu dana pošto je uhapšen 20. decembra prošle godine.

Ćurčić je u drugom predmetu osuđen na dve godine zatvora i on će biti prebačen na izdržavanje te kazne. Specijalni sud smatra da ne treba da sudi u tom predmetu jer visina iznosa imovinske koristi pribaljene krivičnim delom ne prelazi zakonom predviđeni iznos od 200 miliona dinara (dva miliona evra).

Optužnicom se Veselinoviću, Ćurčiću i Milanu Radojičiću stavlja na teret da su protivpravno prisvojili 32 kamiona u vlasništvu lizing kompanije "Hipo-Alpe Adrija lizing" i sebi pribavili najmanje 237 miliona dinara (dva miliona evra) imovinske koristi.

Pošto je veštačenjem utvrđeno da iznos pribavljene koristi nije kao iz optužnice, da nije toliki broj kamiona prisvojen, kao i da postoji mogućnost da je krivično delo ostalo u pokušaju, Specijalni sud se oglasio nenadležnim i ukinuo pritvor optuženima.

Veselinović je 20. decembra 2011. uhapšen na Kopaoniku, zajedno sa bratom Žarkom Veselinovićem, protiv koga se vodi postupak takođe u Specijalnom sudu u zbog sumnje da je sudiju osnovnog suda u Raškoj Srećka Topalovića podstrekavao na zloupotrebu službenog položaja.
Kfor je Zvonka Veselinovića označio kao jednog od organizatora nereda na Kosovu i Metohiji u oktobru 2011. godine.

Optužnica tereti Veselinovića, Churčića i Radojčića da su protivpravno prisvojili 32 motorna vozila različitih marki u vlašnistvu lizing kompanije "Hipo-Alpe Adrija lizing". Vozila je koristila Churčićeva privatna kompanija "Evrokop" sa sedištem u Raškoj, u toku aprila i juna 2008 godine, na osnovu ugovora o finansijskom lizingu koji je njegova kompanija zaključila sa "Hipo alpe adria bankom", navodi se u optužnici.
http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2012&mm=12&dd=24&nav_category=12&nav_id=671744

Zvonko na slobodi.

Tihomire odmah kod drugara da odes, da obnovite saradnju! Sada je pravo vreme da biznis krene ponovo. Nekada nafta, danas kamioni. I rodbini da prodajes, kao sto si im naftu uvaljivao :lol: :lol: :lol:

И осведочена лопужа и малверзант Драган Џајић награђен местом директора ФК Црвена Звезда. Оне исте коју је у претходном мандату уништавао, а себи правио вилетину на дедињу и куповао возни парк. Е шта се све може са чланском картицом СНС-а. Сваки лопов добије функцију.

И осведочена лопужа и малверзант Драган Џајић награђен местом директора ФК Црвена Звезда. Оне исте коју је у претходном мандату уништавао, а себи правио вилетину на дедињу и куповао возни парк. Е шта се све може са чланском картицом СНС-а. Сваки лопов добије функцију.
I treba da napravi jos jednu viletinu jer je posteno zaradio za razliku od tebe koji kleveces postene ljude,uopste me ne cude te tvoje budalashtine na avataru,sto veca lopuza to veci krst nosi.

Ma i ako bude ikad optužen to je zato što je Srbin. Nema druge.

Није он Србин, он је Хрват са Космета.

Не постоји ЗВОНИМИР, а да је грчко-православне вероисповести тј. Србин - на Косову и Метохији.

Највећи број косметских Хрвата, староседелаца, одселио се за Истру, но неки су и остали.

Звонимир Трајковић, бивши званични саветник Милошевића, Караџића, Коштунице и Мила Ђукановића, овај пуштени ЗВОНКО, обојица су велики хрватски националисти који раде за добробит свог Загреба обилато користећи србијански друштвени талог односно криминалне сфере.

Poslednja izmena:
Није он Србин, он је Хрват са Космета.

Не постоји ЗВОНИМИР, а да је грчко-православне вероисповести тј. Србин - на Косову и Метохији.

Највећи број косметских Хрвата, староседелаца, одселио се за Истру, но неки су и остали.

Звонимир Трајковић, бивши званични саветник Милошевића, Караџића, Коштунице и Мила Ђукановића, овај пуштени ЗВОНКО, обојица су велики хрватски националисти који раде за добробит свог Загреба обилато користећи србијански друштвени талог односно криминалне сфере.
Мој покојни комшија се звао Звонимир, и бог да му душу прости, био је Србин...

Back