Pussybook? Dickbook?

Juce sam na viberu dobio jedan od onih kratkih videa a u kojem neki tip pokazuje drugom svoj licni katalog bivsih cura (format A4), gde su na jednoj strani slika devojke, a na drugoj slika njene vrsnjakinje :D
Da li neko od vas ima slicnu galeriju ili da li se nekad prisetite i intimnih delova vasih bivsih partnera?
Od bivših ne'am,...imam od sadašnjeg! 😁

Juce sam na viberu dobio jedan od onih kratkih videa a u kojem neki tip pokazuje drugom svoj licni katalog bivsih cura (format A4), gde su na jednoj strani slika devojke, a na drugoj slika njene vrsnjakinje :D
Da li neko od vas ima slicnu galeriju ili da li se nekad prisetite i intimnih delova vasih bivsih partnera?
Imam na svom tvrdom disku snimke i fotke , naravno da ponekad bacim pogled.

Mislim da ću, ukoliko ikad postanem takva pišopaćenica da odem na Novi Zeland jer tamo su pre neki dan legalizovali eutanaziju, pa da me lepo eutaniziraju da ne budem toliko jadna više, ukoliko takva postanem. Mnogo je bedno i jadno biti takva pišopaćenica/picopaćenik 🙂

Mislim da ću, ukoliko ikad postanem takva pišopaćenica da odem na Novi Zeland jer tamo su pre neki dan legalizovali eutanaziju, pa da me lepo eutaniziraju da ne budem toliko jadna više, ukoliko takva postanem. Mnogo je bedno i jadno biti takva pišopaćenica/picopaćenik 🙂
Zamisli pred komisijom moraš da objasniš zašto tražiš da te ubiju i to mi smešno, tvoj komentar je jedini normalan ovde.

Zvuči kao neka vaginostalgija. 😂😂😂

Doduše, neću da osuđujem, šta znam, bude tih nekih teško prežaljenih, pa možda vole ljudi da se prisete njenih očiju, njenog osmeha, njenog međunožja... 🤷‍♂️

A takvi tipovi iz primera koji tako nešto okolo dele, ybg mentalno inferironi primerci...

Ne želim da se sećam. Nemam. Sad ti ljudi pripadaju nekom drugom i jednostavno... više nisu sa mnom. Glupo bi mi bilo to i da gledam.
Imala sam takve snimke, no sve sam ih uništila, nisam čak htela ni da pogledam

Čoveče, u nekad ne baš toliko davna vremena vrhunac je bio kada sačuvaš fotografiju sa bivšim/bivšom, onu pravu izrađenu fotografiju, i zakopaš je negde u kutiju od stare obuće ili ako ti dođe pocepaš je na pola. 😁

A kako su se pojavili ovi telefoni, sve je otišlo u k... Devojke često nepromišljeno dele svoje golišave fotke, utoliko gore ako imaju "apsolutno" poverenje pa fotkaju i lice; pa onda debili od muškog roda to dele dalje, još veći debili balave nad istim u kojekakvih grupama. Tipovi šalju dickpickove na sve adrese kao da su novogodišnje čestitke, i tako dalje..

Back