Puskice

• Začetnik teme Začetnik teme Nani
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
VictorySun:
Anonymous:
Anonymous:
ako imate kontrolni iz mate zalepite puskicu na donju stranu digitrona.... :)
A gde da stavim digitron.Ne znam za tebe ali nama nastavnica mate nedozvoljava digitron... :roll: :roll: :roll:

A kako ces da uzmes digitron kad ne daju :?
To ne pali.
Najbolje je u pernicu ili ruku da se napise

mogu ti reci da ni to ne pali. Licno nikad ne prepisujem, ali gledao sam jako ruzne scene kad uhvate neke moje drugove. Ispisane ruke sve do ramena, zalepljeni papiri ispod stola, mislim da su sve vec provalili. Jedino ako imas dobrog saptaca..

eee, danas imala kont!
prosto neverovatno, dobicu 5!!!! i to iz fizike [fuuuj].
1) nabavila sam pola potanja [teorija]
2) bilo je nesto da se crta, pa sam ja se slike sitno nacrtala, i to 2 puta, i stavila u rezac [imam onaj sa kutijicom] i u dzepove
3) napisala formule na donju stranu digitrona, kada sam zavrsila - malo prstom, i, hop, nestade!
4) za svaki slucaj, i u pernicu sam ubacila puskice sa formulama
5) sela iza jednog glavatog, hahaha
6) stavila puskice u olovku[kako? pa, lepo, izvadila gumicu iz zadnjeg dela olovke, i ubacila puskice...)

ne da sam sve prepisala, nego je STRASNO kako sam uz samo 2 sata pravog ucenja zasluzila 5 [he, i jesam zasluzila, nisam se ja dzabe raspitivala od drugih odeljenja, i pravila puskice, i ucila toliko pitanja... posto je bilo mnogo grupa]

deco, ucite od mene 8)

VictorySun:
Anonymous:
Anonymous:
ako imate kontrolni iz mate zalepite puskicu na donju stranu digitrona.... :)
A gde da stavim digitron.Ne znam za tebe ali nama nastavnica mate nedozvoljava digitron... :roll: :roll: :roll:

A kako ces da uzmes digitron kad ne daju :?
To ne pali.
Najbolje je u pernicu ili ruku da se napise
Što se tiče matematike najjača fora ti je da nabaviš indigo i daš nekome ko dobro radi matiš.
Na taj način se uštedi na vremenu
Ostaje samo problem da te profesor ne provali pri primanju papira sa zadatkom.
Ovo se može primeniti i na drugim predmetima, ali nekako najbolje za matiš.
Isto jaka fora je SMS-om. Samo ovo ide teško za matiš ovo je za neka teoriska pitanja.
Samo da imaš dovoljno kredita! :lol: :lol:

Sutra imam kont iz nemackog iskopirala sam glagole sa A-4 velicine na vrlo malu velicinu toliko malu da moze da mi stane na dlan.Eto jos jedne ideje za puskice! :wink: :D :wink: :D

snimis lekcije na telefon,uzmes handsfree i to je to...
dalje stavis ispod suknje,ne mogu te terati da se skidas :)
izvrljas pantalone totalno i onda izmedju pises puskice....

skola nije samo strebanje to je i snalazenje :P

Jednom u skoli bila kontrola za vaske. U nasem odeljenju niko nije imao. I onda jedan drug sutradan kao ima vaske, pa stavio simsku kapu, a ispod slusalice...

kalliope:
eee, danas imala kont!
prosto neverovatno, dobicu 5!!!! i to iz fizike [fuuuj].
1) nabavila sam pola potanja [teorija]
2) bilo je nesto da se crta, pa sam ja se slike sitno nacrtala, i to 2 puta, i stavila u rezac [imam onaj sa kutijicom] i u dzepove
3) napisala formule na donju stranu digitrona, kada sam zavrsila - malo prstom, i, hop, nestade!
4) za svaki slucaj, i u pernicu sam ubacila puskice sa formulama
5) sela iza jednog glavatog, hahaha
6) stavila puskice u olovku[kako? pa, lepo, izvadila gumicu iz zadnjeg dela olovke, i ubacila puskice...)

ne da sam sve prepisala, nego je STRASNO kako sam uz samo 2 sata pravog ucenja zasluzila 5 [he, i jesam zasluzila, nisam se ja dzabe raspitivala od drugih odeljenja, i pravila puskice, i ucila toliko pitanja... posto je bilo mnogo grupa]

deco, ucite od mene 8)

Joj, koliko truda oko puskica, da si taj trud usmerila na ucenje, puskice ti ne bi bile ni potrebne! :idea:
E, deco, ovde na forumu ima i profesora, bas cu da kazem i ostalim kolegama gde mogu da se podrobno obaveste o svim metodama prepisivanja, pa kad se mi pripremimo za sledece kontrolne... :twisted:

ma, naucila sam ja bila fiziku, ali nikad nisi siguran oko gradiva, ima jedno 50 strana, i jos slike. taj test mi je bio presudan, nisam smela da uprskam 5.0 uspeh...

sveza ideja : staviti puskice na vestacke nokte ostale od mature. moja 'drugarica' je to uradila, i to za prijemni, na nokte je stavila akcente proklete, koji nisu ni bili!
p.s. ja nisa stavljala ni puskice, ni vestacke nokte, ali da sam znala da je ovako moglo da se prepisuje...

Turn off the light:
ma, naucila sam ja bila fiziku, ali nikad nisi siguran oko gradiva, ima jedno 50 strana, i jos slike. taj test mi je bio presudan, nisam smela da uprskam 5.0 uspeh...

sveza ideja : staviti puskice na vestacke nokte ostale od mature. moja 'drugarica' je to uradila, i to za prijemni, na nokte je stavila akcente proklete, koji nisu ni bili!
p.s. ja nisa stavljala ni puskice, ni vestacke nokte, ali da sam znala da je ovako moglo da se prepisuje...

:lol: :lol: :lol:
Looodo!!!

Eh da...puškice, nabolji prijatelji svakog đaka. Kada je kontrolni onda su važne, a kada prođe onda postaju najnebitnija stvar u celom ebenom univerzumu.
Ako želiš neko maštovito rešenje, probaj nešto sa selotejpom...

kupis neku DEBELU providnu hemijsku, odstampas, savijes u nabijes unutra
mene niko jos nije tako provalio...samo sto ne moze mnogo da stane. ali kupis tri hemijske...

a moze i da ispises neku ogroooomnu pesmu (npr november rain) na stolu i pri kraju zadnjih par redova umesto teksta ispises ono sto ti treba. ako pita sta je to samo kazes - pesma profesore, pogledajte....on procita prvih par redova i nastavi dalje....

da ne pominjem pisanje po zidovima i sl.

svidja mi se ovo za gumicu. koristicu :)

Ja sam 4 godine high schoola i do sada 2 godine collega uvek koristio uvek gumicu. Naime, vec 6 godina koristim veliku gumicu, najvecu sto sam nasao u prodaji i uvek pisem stvari na nju i brisem. Jos nisam bio uhvacen.

Back