pusenje ostavljanje duvana iskustva

pušenje se ostavlja vrlo jednostavno .....kažeš neću više i nema više ......mislim , nema ovo , ono , danas , po podne , sutra i to .

Ja sad mogu nabrajati razne glupe prednosti takve odluke , kao ono ušteda para i slično ......ali glavna prednost odluke da više ne pušim je ta ŠTO JE DAN POSTAO DUŽI .......to nije glup sklop reči , duže ćeš živeti ako ostaviš duvan , ne , nego jednostavno dan traje duže i to mnogo mnogo duže .

Ja sam pusac nekih 8 godina... U tih 8 godina sam mnogo puta ostavljao (dva puta i na po godinu dana)... Sve ukupno ako pusim do 4 god... Smeta mi dim, imam glavobolje kada prepusim (a to je skoro svakodnevno) i zelim da prestanem, ali mi nikako ne ide... I kako vreme prolazi sve mi je teze i na par dana da ostavim...

U principu postoje 2 nacina (osim onog "voljnog" koji ti sigurno ne ide od ruke)
a koji se ovde nekako valjda sticajem okolnosti, ili vec cega, najcesce pominje.
,
Dakle ili uzmes Tabeks tabolete (jeftino i brzo),
ili kupis dooobru opremu za ekelktronske cigarete (tacnije modove) pa vremenom smannujes prisustvo nikotina u tecnosti.

P.S.
Meni nije smetao dim nego cena!

Poslednja izmena:
U principu postoje 2 nacina (osim onog "voljnog" koji ti sigurno ne ide od ruke)
a koji se ovde nekako valjda sticajem okolnosti, ili vec cega, najcesce pominje.
,
Dakle ili uzmes Tabeks tabolete (jeftino i brzo),
ili kupis dooobru opremu za ekelktronske cigarete (tacnije modove) pa vremenom smannujes prisustvo nikotina u tecnosti.

P.S.
Meni nije smetao dim nego cena!

Ja sam probao sa tim Tabeks tabletama... Nisu mi pomogle...

Ja sam ostavio pre jedno 5 godina, al od tad sam puškarao na po dva-tri dana u više navrata. Duvan je sjajna stvar. Nema mi većeg uživanja. Međutim cena je prevelika i tu ne mislim ni na pare ni na smrt. Ona otromboljenost od prepušenosti, ono kilavljenje, ona fizčka utuljenost. LJudi ne kapiraju koliko mogu da progledaju samo ako batale. Carstvo ukusa i mirisa im je na dohvat ruke, bunkeri motivacije, raj na zemlji, samo ako bače tu drogu.

Back