Bambina
Buduća legenda
- Poruka
- 25.036
Ovih dana je rođendan jednoj mojoj maloj ideji koja mi je prošlog proleća pala na pamet, kada sam nešto bila jako tužna i neraspoložena...
Sinula mi je iznenada kao lampica iznad glave, dok sam u svoj planer beležila redove i redove dosadnih, iscrpljujućih obaveza, poput onih na koje vam se od sveopšteg "oduševljenja" zeva...
Primer (prepisano u originalu iz mog dnevnika):
Banka
Pošta
Konsultacije
Studentska poliklinika
Rok za seminarski!!!
I tako ja odlučim da za svaki dan zapišem po sebi i jednu "obavezu" koju ću jedva dočekati da štikliram.
Primer:
P Kupiti omiljeno cveće za spavaću sobu;
U Iznajmiti iz biblioteke stari klasik;
S Skinuti sa neta romantičnu komediju;
Č Preslušati album nepoznatog autora;
P Zakazati manikir;
S Šoping! Kupiti sebi lak u boji koju nikada do sad nisam koristila;
N Isključiti mobilni 24h.
Nadam se da vam se zamisao dopada i da će vas inspirisati da u svoj dnevni raspored unesete nešto što je samo za vas, vaša omiljena "obaveza"
Ovde možete napisati šta ćete to obavezati sebe da vam pri pogledu na nažrvljane datume i termine izmami ovaj smajli
na lice 
Sinula mi je iznenada kao lampica iznad glave, dok sam u svoj planer beležila redove i redove dosadnih, iscrpljujućih obaveza, poput onih na koje vam se od sveopšteg "oduševljenja" zeva...
Primer (prepisano u originalu iz mog dnevnika):
Banka
Pošta
Konsultacije
Studentska poliklinika
Rok za seminarski!!!
I tako ja odlučim da za svaki dan zapišem po sebi i jednu "obavezu" koju ću jedva dočekati da štikliram.
Primer:
P Kupiti omiljeno cveće za spavaću sobu;
U Iznajmiti iz biblioteke stari klasik;
S Skinuti sa neta romantičnu komediju;
Č Preslušati album nepoznatog autora;
P Zakazati manikir;
S Šoping! Kupiti sebi lak u boji koju nikada do sad nisam koristila;
N Isključiti mobilni 24h.
Nadam se da vam se zamisao dopada i da će vas inspirisati da u svoj dnevni raspored unesete nešto što je samo za vas, vaša omiljena "obaveza"

Ovde možete napisati šta ćete to obavezati sebe da vam pri pogledu na nažrvljane datume i termine izmami ovaj smajli