la dolcevita
Poznat
- Poruka
- 8.055
ako vec nisu chule za toplu vodu i sapun
A, je l' ti na poslu ili u skolici imas bide?

Uzgred, moja najbolja prijateljica imala je koferce za takve prilike.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ako vec nisu chule za toplu vodu i sapun
Uzgred, moja najbolja prijateljica imala je koferce za takve prilike.U njemu sapunce, tangice, intimne maramice, cetkica za zube i pasta... Kod nje posao bio pravi jebarnik. Sad radi u stranoj banci, pa sve u staklu.
![]()
Uzgred, moja najbolja prijateljica imala je koferce za takve prilike.U njemu sapunce, tangice, intimne maramice, cetkica za zube i pasta... Kod nje posao bio pravi jebarnik. Sad radi u stranoj banci, pa sve u staklu.
![]()
u pravu si ja se ne kreshem na poslu pa ne znam
Dule i Desa to su srca dva......
missim stvaaaaarno.....
@topic: jel bolja sona ili hlorovodonicna kiselina![]()
ajdeee......![]()
sona kiselina je trgovacki nacin za hlorovodonicnu kiselinu...bre ja sam hemicar po struci...uostalom proveri, na netu...lako izvodljivo...na google
![]()
ma daaaaaj, ne verujem ti..... a sta je to google?
Nesto mi pade na pamet...razmisljaju li one koje vole"pusenje"da li je njegov polni organ cist.Situacija,on nju pokupi iz diskoteke i ona mu popusi u autu,a on je pio pivo pa 100 puta vrsio nuzdu i nije ga oprao,njoj ne smeta?Razumem da to uradis svom decku,ali sta je sa pomenutom situacijom,razmisljate li devojke ili se prepustate tom"zadovoljstvu"?Koje je zadovoljstvo devojci sto popusi"strancu",voli to...ili sta?
![]()
e to neznam...nisam te struke.....
U pravu si, ona koja tebi pорusi mora biti neizmjerno glupa!Ne verujem da ce ijedan muskarac odgovoriti nesto negativno na ovu temu,njima je bitno da im popusi a za ostalo treba ona da misli,zar ne?Mislim da je ovo jos jedan primer koliko zena moze da bude glupa!![]()
U pravu si, ona koja tebi pорusi mora biti neizmjerno glupa!
Ipak, strokavost tvoga uda prvenstveno govori o tebi, a ne o njoj!
[/B]
aaaaaaaaaa muzejski primerak....u kom to muzeju????