Purity club

Aston M

Aktivan član
Poruka
1.614
Znate, iz američkih filmova i serija za te klubove u kojima su oni koji neće da se sexaju pre braka.:)
Da li postoji nešto takvo u Srbiji i da li bi se neko od vas učlanio?

Mogli bismo, da osnujemo takvu grupu na Krsti;)

Poslednja izmena od moderatora:
Znate, iz američkih filmova i serija za te klubove u kojima su oni koji neće da se sexaju pre braka.:)
Da li postoji nešto takvo u Srbiji i da li bi se neko od vas učlanio (Vrela Cico, javi se;))?:)

Mogli bismo, da osnujemo takvu grupu na Krsti;)

I onda se vencaju, razvedu za 2 sata i krece sex, droga, RNR. Kao Britni Spirs.

Ta prica da nema sexa pre braka nije normalna kao ni promiskuitet tipa svaki dan drugi partner. Takav je zivot bio moguc dok su se devojke udavale sa 15-16-17 godina i nisu znale za bolje tj nije bilo literature, interneta... gde mogu da saznaju da i zena treba da uziva u sexu. Nije se znalo za 1258 poza, oralni sex i ko zna sta jos. U danasne vreme ce se pre ili kasnije zapitati sta sam ja to propustila. Isto vazi i za muskrace.

Poslednja izmena:
I onda se vencaju, razvedu za 2 sata i krece sex, droga, RNR. Kao Britni Spirs.

Ta prica da nema sexa pre braka nije normalna kao ni promiskuitet tipa svaki dan drugi partner. Takav je zivot bio moguc dok su se devojke udavale sa 15-16-17 godina i nisu znale za bolje tj nije bilo literature, interneta... gde mogu da saznaju da i zena treba da uziva u sexu. Nije se znalo za 1258 poza, oralni sex i ko zna sta jos. U danasne vreme ce se pre ili kasnije zapitati sta sam ja to propustila. Isto vazi i za muskrace.

a.jpg

:ok:

Back