Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Uzmi Sorbajia i umri natenaneKada bih birao muziku uz koju da umrem
Vjerovatno bih odabrao Perslove fantazije za viole
Ко је тај?Uzmi Sorbajia i umri natenane
Njegova simfonija traje 6 sati
Kaikhosru Sorabji was a prolific composer and writer, the son of an Englishwoman and a Bombay-born businessman. Because of his wealth, mixed ancestry, and queerness, he always felt isolated, keeping to himself and making his own way. Family wealth enabled him to devote himself to music.Ко је тај?
Nikad čuoKaikhosru Sorabji was a prolific composer and writer, the son of an Englishwoman and a Bombay-born businessman. Because of his wealth, mixed ancestry, and queerness, he always felt isolated, keeping to himself and making his own way. Family wealth enabled him to devote himself to music.
His second symphony, subtitled Jami, was written for orchestra, piano, organ, baritone solo and chorus and composed between 1942 and 1951. The manuscript is over 800 pages long. It too has been digitally created using computer software, and even annotated
Jel vidiš buraz, da ima i grdjih slučajeva od tvog.Nikad čuo
Gde ga iskopa?
Jel vidiš buraz, da ima i grdjih slučajeva od tvog.
Jel ti se još umire?
Gde ga iskopa?
Pa slušam ja muziku na one dane žalosti, obrazujem se i tako to
Aha!
Dosta mi je svjega danasAha!
Dakle odustali ste od umiranja
Sad ustanite i nek udje neko od porodice da mu dam broj tekućeg računa da mi uplati 58.000 za spasavanje.
To vam je leva cipela zato neće, požurite imam još posla...Wtf?
Jel si pio nešto ili...?
OkTo vam je leva cipela zato neće, požurite imam još posla...
58.000, nemojte da zaboravite...Ok
Trčim
Pa to kažem StojkeTežak je život spasilaca.
Spadiš mu život a on te opljuje?
Bolje ga pusti da tresne kursom o ledinu
Pa ako preživi nek donese zaključke naknadne pameti...