Pupcana vrpca

Od danas do sutra dakle, sa nadom da ce problem neko usvojiti jer ce se sazaliti sto je ostao siroce :). Ili da se donira izvoru problema!
Laku noc aleksa ndar i hvala na razgovoru i savetima. Videcemo sta donose neka sutra. U svakom slucaju, ja makaze drzim pod jastukom. I cekam sugestije sna ako vec realnost ne da, da ih pupcanom Masnom naostrim :). Osecam se vec unapred kao ubica cudnih ali realnih posledica.
A Prohujalo sa vihorom je lepsi, nezniji izbor...

mozda vreme i ne leci neke stvari, ajde neka bude tako
ali sta ces s tim sto ne leci, znaci postoji taj neki problem koji te recimo prati ceo zivot, neko secanje na primer, koje te muci
pa dobro
muci te
ok sta dalje : ))

je l kod tebe problem neko secanje, recimo nesto si mogla da uradis ali nisi i to iz nekog hira?

Naravno da ne leci, od nekih bolesti se i umre s vremenom :P. Sta dalje? Na muci se poznaju junaci, zar ne?
Problem...svaki problem je neko razocarenje. A mozda i hir, ko bi ga znao, valjda i o tome treba razmisliti. Vidis, slucajno si ubacila termin koji mi nije pao na pamet do sada.

sta dalje? pa ne znam, ides iz dana u dan. za sve postoji neka institucija koja resava probleme. ako nemas para, onda nema institucije. ako imas bukvalnu bolest, mozes kod lekara da ides, je l tako? neces lekara? ok onda ne ides.
imas neke ljude muchitelje koje ne mozes da izbegnes?

ili recimo bio si glup i nesto si izgubio
pa svejedno nekako ides dalje, kad ti ponestane osnovnih potrepstina onda si u problemu il ako si ugrozen. kao zvuci prosto ali nije
je l ti se meshaju energije

Najmerodavnija "institucija" koja moze da resi bilo kakav problem jeste - covek sam. Nekada je neophodna neka pomoc, ali to su neke teske price, strahovita zlostavljanja, psihicka ili fizicka nemoc da se suoci sa mozda i laksim situacijama ali iz nekog razloga eto ne moze. Tada nastupa struka. Ili jos bolje - covek oslonac u ciji razum i najbolje namere nema nikakvih sumnji, prijatelj. Ovo sto sam spomenula i sto me podstaklo da pokrenem temu nema tu tezinu da bi se tretiralo drasticno, iako je u nekom svom obliku teskobno, ali ne nepremostivo. Pitanje je samo nacina, vremena, sredstva da se to prevazidje. I verujem da se mnogo ljudi sa time suocava, nalazeci se u jednom trenutku u nekom tesnacu, slepoj ulici koja u stvari sigurno ima neki prolaz, samo u datom momentu nevidljiv. Sve je dvosmerno, samo je vazno, bar tako mislim, da se stvari gledaju sto realnije, nekako sa strane, kao da je rec o nekom drugom. I da u samoizlecenju pristupis onako kako bi drugom preporucio da cini.
Mesanje energija...to je u stvari smenjivanje optimizma i pesimizma, uspona i pada, bezvoljnosti i poriva da preskocis zid.

Najmerodavnija "institucija" koja moze da resi bilo kakav problem jeste - covek sam. Nekada je neophodna neka pomoc, ali to su neke teske price, strahovita zlostavljanja, psihicka ili fizicka nemoc da se suoci sa mozda i laksim situacijama ali iz nekog razloga eto ne moze. Tada nastupa struka. Ili jos bolje - covek oslonac u ciji razum i najbolje namere nema nikakvih sumnji, prijatelj. Ovo sto sam spomenula i sto me podstaklo da pokrenem temu nema tu tezinu da bi se tretiralo drasticno, iako je u nekom svom obliku teskobno, ali ne nepremostivo. Pitanje je samo nacina, vremena, sredstva da se to prevazidje. I verujem da se mnogo ljudi sa time suocava, nalazeci se u jednom trenutku u nekom tesnacu, slepoj ulici koja u stvari sigurno ima neki prolaz, samo u datom momentu nevidljiv. Sve je dvosmerno, samo je vazno, bar tako mislim, da se stvari gledaju sto realnije, nekako sa strane, kao da je rec o nekom drugom. I da u samoizlecenju pristupis onako kako bi drugom preporucio da cini.
Mesanje energija...to je u stvari smenjivanje optimizma i pesimizma, uspona i pada, bezvoljnosti i poriva da preskocis zid.

pa mislim ako znas sta je problem to je ok, nekad ni ne znas sta je problem al nekako ne valja

Da Hiro, najvaznije je znati otkud vetrovi duvaju. Mozda je samo zbunjujuci onaj deo o nosiocu i izvoru jer se mogu poklopiti a mislis da je drugacije, ali ... kad prasina slegne, sve postaje jasnije, zar ne? Onda se lakse i bistrije razmislja. Ozon nadire, covek prodise.

Back