aleksa ndar
Elita
- Poruka
- 17.732
pa ukloniće ga nekako ... nek se sutra brine samo za sebe kako smo rekli 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Najmerodavnija "institucija" koja moze da resi bilo kakav problem jeste - covek sam. Nekada je neophodna neka pomoc, ali to su neke teske price, strahovita zlostavljanja, psihicka ili fizicka nemoc da se suoci sa mozda i laksim situacijama ali iz nekog razloga eto ne moze. Tada nastupa struka. Ili jos bolje - covek oslonac u ciji razum i najbolje namere nema nikakvih sumnji, prijatelj. Ovo sto sam spomenula i sto me podstaklo da pokrenem temu nema tu tezinu da bi se tretiralo drasticno, iako je u nekom svom obliku teskobno, ali ne nepremostivo. Pitanje je samo nacina, vremena, sredstva da se to prevazidje. I verujem da se mnogo ljudi sa time suocava, nalazeci se u jednom trenutku u nekom tesnacu, slepoj ulici koja u stvari sigurno ima neki prolaz, samo u datom momentu nevidljiv. Sve je dvosmerno, samo je vazno, bar tako mislim, da se stvari gledaju sto realnije, nekako sa strane, kao da je rec o nekom drugom. I da u samoizlecenju pristupis onako kako bi drugom preporucio da cini.
Mesanje energija...to je u stvari smenjivanje optimizma i pesimizma, uspona i pada, bezvoljnosti i poriva da preskocis zid.