Pupa

ja obozavam pupu, ali priznajem vise zbog slatkog dizajna.
sjajevi sa cetkicom im i nisu nesto, mnogo su lepljivi, mada zavisi opet od ukusa, ja preferiram diorove koji su nekako suvlji posle nanosenja. sjajevi u kutijicama koji se nanose prstima su postojani i njih mozes koristiti i prko drugih karmina, sjajeva. rumenila su im super, kameni puder onako. masne senke su bas lose, cak i samo kao podloga, kamene su odlicne, bar iz mog iskustva. olovke im takodje nisu lose. lakovi za nokte klasicni su manje-vise ok, mada ne mogu da se porede sa diorom po postojanosti, a peel of nikako ne kupujte, nema sansi da vam ostane na noktima ceo dan, osim ako zaista nista ne radite, mada ni tada nisam sigurna

Uzela sam neku njihovu senku u prahu, ima deva dela, jedan je boja senke, a drugi su sljokice za preko i odlicna je, ne skida se ni posle par sati a i super je sto mogu da je stavim preko dana bez, a za uvece sa sljokicama. Uzela sam i karmin taj sa cetkicom i za sada se odlicno pokazao, svidja mi se sto se sjaj bas vidi pa je super za izlaske

carolina 212:
Uzela sam neku njihovu senku u prahu, ima deva dela, jedan je boja senke, a drugi su sljokice za preko i odlicna je, ne skida se ni posle par sati a i super je sto mogu da je stavim preko dana bez, a za uvece sa sljokicama. Uzela sam i karmin taj sa cetkicom i za sada se odlicno pokazao, svidja mi se sto se sjaj bas vidi pa je super za izlaske

Kakvo je pakovanje te senke?
Sto se karmina tice, sve zavisi kakav volis osecaj na usnama, meni je nekako previse lepljiv, mada mnogo manje od givenchy, recimo, ali i dalje lepljiv.

Meni se mnogo svidaju pakovanja kozmetike pupa...Imaju tako slatka pakovanja.Inace najvise koristim Dior i Chanel...Ali sam bas neki dan bila u trgovini i videla sam neke njihove stvari i tako su slatke da prosto moras da uzmes nesto...Ja sam uzela neko slatko pakovanje sa rumenilom,karminom,senkom...Ali dolaze kao u oblicima cveca,kornet sladoleda ma tako lepo izgleda.Rumenila mi se svidaju,karmini su isto dobri i senke su odlicne...Pakovanje je fenomenalno tako da sam morala da uzmem i sve u svemu jako lepa kozmetika...Necete se pokajati ako uzmete nesto od Pupe meni se svida... :)

Back