punto ili megan 2000

E nemate pojma uopste. Koja budala daje 4000 yura za polvonjaka. Brate strpi se jos 1 god i ustekaj jos malo para i kupi NOV AUTO pa koji da bude. Nece da te boli glava ni za pinjone, klime i trista k...a na polovnjaku. Imam skodu favorit 1991 god, nema neku udobnost, cale prvi vlasnik i idanas sluzi ko batina. Eto ti novo kupljeno, a ne ko moj komsia polovno a nema na sasiji broj. Polovno samo ako hoces da se vozis malo i da prodas, i mozes tog polovnjaka da kidas da mile volje jer ga prodajes u svakom slucaju.
Moj savet a sada kako hoces. Tvoj izbor.

A ti mislis da ne postoje ljudi koji prodaju dobar i ispravan auto? Nisu svi kao tvoj i moj tata pa voze 25 god. isti auto.Ima ljudi koji ga kupe novog,predju 100000km i prodaju ga a kupuju novi.I sta fali jednom stranom autu na 100k? Nista ili nesto sitno od potrosnih delova ali si zato dao trecinu cene od novog.Ja sam teski ubica tvoje teorije jer vozim iskljucivo polovnjake i trenutno sa na 51-om autu i nikad nisam imao veca ulaganja u auto.Nisam se ni stiskao oko cene kao neki koji zato tako i prodju.Slazem se da je novo najbolje ali za cenu jednog zastavinog Punta u opremi mozes da se vozis u mnogo ozbiljnijem autu tipa Golf 5,Opel Astra koji ce verovatno trajati jos mnogo godina.Da je tvoj matori nekim slucajem prodavao tu skodu pre 10 godina,ti bi rekao ljudima da kupe nov auto jer ovaj ne valja? Naravno da valja kad se cuva i odrzava tako da ne treba bezati od dobrog polovnog auta.

Koliko treba da budeš moron da između polovnog stranog i polovnog domaćeg kupiš - domaći auto?
Ljudi su zaboravili drame paljenja juga na -5c,... pa počne da greje kabinu (ako počne) posle 50km.... pa se llome ručke na vratima (za prozor, za otvaranje vrata), pa sajla za ventilaciju... pa iberlaufovi... pa ona gumena spojka na polugi menjača... pa karton ispred hladnjaka... pa onaj majmunski zvuk koji prave samo jugo 55 i stojadin... pa spoljni retrovizor koji svaki put kad zalupiš vrata moraš da nameštaš ponovo....desni naravno nema nijedan.... zadnji brisač naravno kod polovine ne radi... pa saugh sajla kad izvučeš štrči pola metra (uopšte koji je praistorijski mehanizam?)... svakih 5 hiljada km moraš nešto da popravljaš... ili semering neki... ili tako nešto..... stalno drama. Pa ako u avgustu kreneš na svadbu npr... njih 4 unutra a zaglavi se grejanje, nema druge, svi stižete zajapureni i ulepljeni do bola! Kao svinje. Zlo mi je i kad se setim.

Dečko, daj soma više i kupi punto i rešen problem, veruj mi.

E nemate pojma uopste. Koja budala daje 4000 yura za polvonjaka. Brate strpi se jos 1 god i ustekaj jos malo para i kupi NOV AUTO pa koji da bude. Nece da te boli glava ni za pinjone, klime i trista k...a na polovnjaku. Imam skodu favorit 1991 god, nema neku udobnost, cale prvi vlasnik i idanas sluzi ko batina. Eto ti novo kupljeno, a ne ko moj komsia polovno a nema na sasiji broj. Polovno samo ako hoces da se vozis malo i da prodas, i mozes tog polovnjaka da kidas da mile volje jer ga prodajes u svakom slucaju.
Moj savet a sada kako hoces. Tvoj izbor.

Nemoj da *****š da ti je stvarno OK škodilak od 20 godina? Strašno... pa kako i da idemo u EU kad se naši ljudi ovim oduševljavaju.... bolje kupi ZAZ ili nađi tristaća, to ti je još bolje. POlonez nije loš isto.
Daj bre za 4k kupiš auto avion za to bre, da li si normalan? Jesi li ikad putovao negde 100km a da si ti vozio auto od 4k eur?

Nemoj da *****š da ti je stvarno OK škodilak od 20 godina? Strašno... pa kako i da idemo u EU kad se naši ljudi ovim oduševljavaju.... bolje kupi ZAZ ili nađi tristaća, to ti je još bolje. POlonez nije loš isto.
Daj bre za 4k kupiš auto avion za to bre, da li si normalan? Jesi li ikad putovao negde 100km a da si ti vozio auto od 4k eur?

Koja crna evropa! Svi propadose a mi u evropu? Sada skrecem sa teme ali: Sta ces da dobijes korisno time sto ces uci u evropu bas me zanima? Dajn nestoo da je korisno a ne putovanje bez viza i te fore?

Ako imaš stalna primanja za kredit od 100 e, te pare koje imaš na kamatu u banku a onda u salon po novog punta iz Kragujevca. Tako sam ja uradio. Evo za nekih 2 meseca 2300 km i sem goriva i tečnosti za stakla ništa. Za par godina ću ga prodati i ući u kredu za drugi nov auto i eto.
Polovnjak kad kupuješ ili ćeš proći dobro ili ćeš se gadno zajebati, nema treće. A stranci su skoro uvek takvi da su blizu velikog servisa. Naravno ima izuzetaka.
Ali najbolji su mi oni koji otrče kupe audi, mečku i nešto slično što je nekada u startu košatalo lupam 50k za nekih 10-15k i onda kad odu na prvi servis čupaju kosu kad shvate da je samo podizanje haube kod takvih kola 100 e. Pa nije to jugo pa možeš i da se popišaš u motor umesto da sipaš ulje. Za takve automobile ulje košta 50-60 e. Mislim zato i koštaju toliko.

v.

Back