Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Moze lineko reci kako smanjiti ler gas na puntu, naime idem bez pritiskanja papucice gasa od 35-45 km/h tj. bez gasa presaltam do pete brzine bez problema odnosno mogu se voziti po gradu bez gasa komotno.
E tu se opet pokazalo po Bog zna koji put da 1,9D ne valja.Znaci ko kupuje Fiat iskljucivo treba da kupi 1,9JTD motor a ne 1,9D.Ali dzabe ja pricam jer se svi napale na cenu pa kupe jeftiniji. Pomoci ti mogu samo u ovlascenom servisu ili neki dobar Fiatov servis.Svakakko ga moras prvo nakaciti na dijagnostiku pa ce ti sam reci sta mu je.
E tu se opet pokazalo po Bog zna koji put da 1,9D ne valja.Znaci ko kupuje Fiat iskljucivo treba da kupi 1,9JTD motor a ne 1,9D.Ali dzabe ja pricam jer se svi napale na cenu pa kupe jeftiniji. Pomoci ti mogu samo u ovlascenom servisu ili neki dobar Fiatov servis.Svakakko ga moras prvo nakaciti na dijagnostiku pa ce ti sam reci sta mu je.