911s [SK]
Poznat
- Poruka
- 9.260
Pa kako šta radim, evo do malopre sam uspešno vaspitavao sina 17-togodišnjaka, pa sad da vidim da li te iste metode vaspitavanja imaju uticaja i na druge njegove vršnjake. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ovo je smesan rezon , onda bi svako krivicno delo imalo samo privilegovane oblike posto bi svi mogli da se vade na na neuracunljivost ili na bitno smanjenu uracunljivost , umisljaj bi imao potpuno drugu besmisleniju konotaciju i bio bi teze dokaziv ili cak u startu iskljucen .A i netacno je da se delo uvek ponavlja .911s [SK];14558206:Vidi ovako - svako ko počini neko teže krivičnio delo jednostavno nije čist u glavi. Boluje od nekog psihološkog problema. A u medicini lepo kažu - jedine bolesti koje se ne mogu potpuno izlečiti su psihičke bolesti.
Da se vratim na sredinu diskusije - ogroman broj njih koji ima dosije ima više od jedne stavke u tom dosijeu. Lopov uvek ponovo ukrade. Seksualni manijak uvek ponovo napadne. Nasilnik i siledžija uvek ponovo ugrožavaju druge.
Čovek se po pitanju tako ozbiljnih stvari ne menja. Nije to muzički ukus ili raspoloženje. Pitaj svakog psihijatra da ti objasni.
A na ovo Kreptomanovo pitanje si izbegao da odgovoriš, zašto?![]()
911s [SK];14561193:Onda imaš mnogo visoko mišljenje o sebi, previsoko, ako sebi dozvoljavaš takve stvari a da ih pritom nazoveš samo "provokacijom".
Argumenata ima, to je taj tvoj da ja imam 41 godinu, kog si se uhvatio ka pijan tarabe.
A šta bi bilo da to nije istina, na čemu bi se onda zasnivale tvoje "provokacije"? Na mladom siru? Ili bi nešto izmislio pa se opet uhvatio toga, po principu samo da ti usta nisu pusta.
911s [SK];14561230:Opet si pljunuo sam sebi u lice.
Iz tvoje priče se zaključuje da onaj ko ima 41 godinu je sigurno u svemu manje pametan od tebe. Ajme rodjače.
911s [SK];14561477:Zašto je za tvoju diskusiju sa mnom bitno koliko ja imam godina?
Samo zato da bi ako sam mladji mogao da mi kažeš da sam balavi klinac, ili ako sam stariji da sam iskompleksirani matorac. I da me na taj način diskredituješ. Po principu "pljuni po drugome da bi se ja više sijao". Bedno.
Nego, da ti dam praktičan savet. Pošto si zahvaljujući svom stilu diskusije sa drugima ovde se već našao na listi problematičnih korisnika koju pravi administracija, bilo bi dobro po tebe da malo skratiš jezik i upristojiš se. Za takve uvrede koje si naneo bilo kom članu administracije (u ovom slučaju konkretno meni), pritom mislim da vredjaš prvi, se dobija višednevni ban na dobar dan, nego nisam smrad da ti oduzimam tu dragocenu količinu vremena koju provodiš ovde. Ali eto, budi oprezniji malo prema drugima, nisu svi tako mekani kao ja, a pošto je administraciji tvoj IP dostupan ako tako nastaviš nećeš više doživotno moći da pristupiš ovde, čak i ako se kloniraš sa druge adrese bićeš prepoznat vrlo brzo. Eto toliko od mene kao moderatora, ne kao tvog sagovornika.