punjenje usana

ljubbica

Početnik
Poruka
7
Dragi forumaši, pre nekoliko meseci sam sa bratanicom i njenom drugaricom bila u jednoj privatnoj klinici kod jedne doktorke -hirurga plastičara koja je i operisala uši brataničinoj drugarici, oduševila sam se ishodom operacije a i uopšte tretmanom u ovoj bolnici pa sam istu doktorku pitala za punjenje usana i ona mi kaže da ona radi sa hijaluronom i metakrilom i da se dobijaju odlični rezultati. Da li je neko razgovarao sa još nekim doktorom jer bih baš želela da stavim bar 1ml filera obzirom da su mi usne tanke?

Nemoj da stavljas meta - akril, ja sam to stavljala i imala sam neku alergijsku reakciju, nakon cega su mi dali neku mast da mi organizam sto pre asimiluje taj materijal i sad hocu pnovo da punim usne, ali razmisljam da stavim silikon iako mi je DR rekao da nije dovoljno ispitan..

Poslednja izmena:
Evo me ponovo, sve sam sugestije primila k znanju i svima hvala, ali sam ipak obišla nekoliko lekara i svi su mi kazali različito te sam se vratila kod doktorke koja me je prvo gledala i nakon razgovora učinila sam to. Zapravo kazala mi je da mi je po njenim iskustvima najbolje da ubrizgam 1 ml Teosiala za usne ali efekat nije trajan ili ako želim trajan efekat metakril (Brazilski) i odlučila sam da to bude metakril, imala sam otok 2 dana ali sad je super, presrećna sam.

Back