Punjači telefona

mario80

Stara legenda
Poruka
81.228
Nekoliko dana koristim ovaj punjač koji ne greje bateriju i napuni za sat vremena. Originalni kršomi punjač em greje bateriju em puni 2-2,5h.

Kakva su vaša iskustva sa punjačima?

IMG_20230306_125508.jpg

To znam da je imao naum da zemlja bude prenosilac el. energije, ali da se el. energija prenosi vazduhom (bežični punjač) e to već nisam znao stvarno.
ne prenosi se vazduhom..rekoh ti
mora da postoji kontakt sa minimalnim rastojanjem izmedju elemenata ali nema kablova..ne guras punjac u telefon, samo ga stavis/spustis na plocu.

Samsungov punjač mi uopšte ne puni tel iako je 2a. Jednostavno stoji na 5%

Originalni kršomi usija bateriju na 70-80% i puni 2,5-3h.

Ovaj sa uvodnog posta hladna baterija ko špricer i napuni za 1h. Isto 2 a koliko mi se činiž

Izgleda da i sa tim punjačima varaju ko kako stigne. Slučajno sam probao kod devojke iako sam imao svoj punjač. Baš slučajno pa rekoh da podelim svoje iskustvo na forumu.

Samsungov punjač mi uopšte ne puni tel iako je 2a. Jednostavno stoji na 5%

Originalni kršomi usija bateriju na 70-80% i puni 2,5-3h.

Ovaj sa uvodnog posta hladna baterija ko špricer i napuni za 1h. Isto 2 a koliko mi se činiž

Izgleda da i sa tim punjačima varaju ko kako stigne. Slučajno sam probao kod devojke iako sam imao svoj punjač. Baš slučajno pa rekoh da podelim svoje iskustvo na forumu.
Mozda ti krsomi sada ima 50% kapaciteta baterije pa ti napuni brzo tu bateriju taj kineski punjac.

Back