Пуњач и пуњиве батерије-препорука

Poruka
1.065
Узео сам недавно Nikon Coolpix L820 и сада бих да набавим добре пуњиве батерије и пуњач.До сада нисам имао искуства са пуњивим батеријама (за стари апарат користио обичне алкалне),па не знам шта да одаберем.

Фин избор...
Ако финансије дозвољавају, eneloop
Оне су мало озбиљније цене, али, вреде сваку пару...
А ако то није опција (не пратим јако дуго, па и не знам колико су сад) онда, пактично, било које преко 1200 mAh
Просуимери умеју силно да гутају батерије, па није лоша ни опција да се узму два сета батерија...
Колико моје искуство с тим пуњивим батериајама иде, оне из кинеских радњи нису баш неке, али, од њих до неких високобуџетних, све је нека неутрална маса мање више истих батерија... само гледај капацитет... и имај на уму да је то само моје мишљење засновано на већ и бајатом сећању...

о хо хо... нек те у здрављу служе... а ако су дошле с неком струјом у себи, а требало би да јесу, исцеди их до краја, после тога напуни јуначки и терај по нахођењу... нема потребе за формирањем...( NiMH ) Допуњавање генерално није проблем, али, не шкоди да се с времена на време попуно испразни батерија... мутна је то прича... кажу да ове модерне NiMH не пате од тих неких бољки, али, ништа не шкоди да се после пар (ил' пар десетина) допуњања протегне цео капацитет...

Back