Пуниша Флашић?

Кад не дају народним посланицима да буду наоружани, па морају флашама да се бију.
Дати им липо ”бомбе, рашпе, ливорвере” па нека расправе међусобна неслагања :mrgreen:
Е...
Нима Рока, нима Цицибеле...
Ови су од неке друге феле...

Иначе, генијални Лане је давно изнио приједлог који би ваљало и озбиљно размотрити... ;)

Poslednja izmena:
Посебно ми је занимљив драстичан контраст који није могуће не примијетити.
С једне стране, огроман број људи, и студената и одраслих, данима, мјесецима по разним градовима... углавном без неког већег инцидента.
С друге стране, „народни представници” у Народној скупштини Републике Србије и сцене грђе од оних са навијачких трибина препуних хулигана.
Порука?
Hulja i organizovana skupštinska rulja.

1741117769760.jpeg

Е...
Нима Рока, нима Цицибеле...
Ови су од неке друге феле...

Иначе, генијални Лане је давно изнио приједлог који би ваљало и озбиљно размотрити... ;)
Добар предлог. Или још боље, да их све пошаљемо у Етиопију, па који се врати са младом, може да се кандидујје :mrgreen:

Оно није да сам пип’о, ал кад ти тако кажеш... :mrgreen:
Додуше, избор је иначе предиван, ови мужјаци око ње су пи... а она није ни за к. :lol:
Па има жену и дете? :o
Или ја нисам баш упућен у ове нове трендове? :mrgreen:

Па има жену и дете? :o
Или ја нисам баш упућен у ове нове трендове? :mrgreen:
А ко то да похвата... За Бајденова вакта имао си 107 полова, а Трамп кад се залауфа има да укине и она првобитна два, опет се неће знати ко је шта. :mrgreen:

А ко то да похвата... За Бајденова вакта имао си 107 полова, а Трамп кад се залауфа има да укине и она првобитна два, опет се неће знати ко је шта. :mrgreen:
То је у реду, треба да смо равноправни, али ипак мора да постоји нека организација.

Мујо први пута суделује у оргијама, гаси се светло и почне акција ал након 15 минута Мујо пали светло и каже:
Људи ајмо се мало организират ово је већ трећи пут да пушим...
:mrgreen:

То је у реду, треба да смо равноправни, али ипак мора да постоји нека организација.

Мујо први пута суделује у оргијама, гаси се светло и почне акција ал након 15 минута Мујо пали светло и каже:
Људи ајмо се мало организират ово је већ трећи пут да пушим...

:mrgreen:
А вид’ ово. :lol:

Back