Punački, gojazni, debeli....

Pa ne mogu biti arogantni i zajebavati druge kada imaju 200 kila :roll:
Svejedno, mene punacki, gojazni i debeli samo podsecaju na bolest... najpre mentalna pa onda fizicka.
Jer nije mi shvatljivo da neko dopusti sebi da ima 200 kila. Ili ako je vec dosao do toga, da ne poduzme nista da resi taj problem.

Hrana služi čovijeku da bi organizam funkcionisao fizički i mentalno u toku dana. Kada je neko gojazan, znači da unosi više hrane nego što mu je potrebno što znači da jede ne samo kad je gladan, već i kad je nervozan, srećan, kad mu je dosadno, zabavno itd. Gojazne osobe nesvijesno imaju potrebu da zaštite sebe od okoline stvarajući pri tom ogromno tijelo koje će druge ljude držati na većoj distanci. Nije psihički poremećaj, ali jeste emocionalan disbalans.

Blago tebi sa takvim asocijacijama.

Kao sto rekoh, ne verujem da mentalno zdrav covek hoce da bude gojazan i sve sto takvo stanje donosi (umor, tesko disanje, znoj, bol itd)
Neki problem u glavi postoji.
Mozda je bolest? Ljudi koji imaju problema sa hormonima i zlezdama su gojazni.
Problem sa zlezdama se uspesno leci hormonima. Tako da, nakon sto je bolest dijagnostifikovana i lecenje otpocelo, nema razloga da bolesnik bude gojazan, posto uz lekove telo radi normalno.

Muski umeju da kazu kako su buce zadovoljnije od mrsavih i kako im je sa bucama lepse jer mrsave su ili izgladnele ili stalno paze sta jedu i nema sa njima uzivanja.

Sto se mene tice-znam lika koji od osnovne ima stotku sad mozda sest,sedam manje i neverovatna je dobrica a devojka koja nikad nije imala problema sa kilogramima zlo bice samo tako.Nema pravila ali je cinjenica da su svi koji zele da smrsaju nervozni kao psi-tu su buce koje kuliraju u prednosti .Velikoj.

Ljudi su skotine kako god okrenes, mrsavi, debeli, crni, beli, muskarci, zene, nema pravila.

Neko moze biti debeo, depresivan zbg toga i mrzeti ceo svet i druge i biti skot prema drugima da se zastiti i da pokaze kako nije nesrecan, a lepo laze sebe i druge.
Opet, to moze svaka osoba sa nekim psihickim problemom.

he, he...pa jedino ako ćemo da gledamo komedije i one stand up komičare koji su napravili svoju karijeru na svojim manama, između ostalog i gojaznosti.

...inače ne verujem da se može izvući neki generalni zaključak..
...a jel' neko video ženu koja se razgnevi kad joj prijateljica kaže da je nabacila par kila viška?
...bes pravednika :lol:

Pa ne mogu biti arogantni i zajebavati druge kada imaju 200 kila :roll:
Svejedno, mene punacki, gojazni i debeli samo podsecaju na bolest... najpre mentalna pa onda fizicka.
Jer nije mi shvatljivo da neko dopusti sebi da ima 200 kila. Ili ako je vec dosao do toga, da ne poduzme nista da resi taj problem.
Mogu, jako mogu biti arogantni.....ima deformisano debelih i onih kojima ta debljina nije oduzela privlačnost.....nije tema za generalizovanje svakako....samo sam u zadnje vreme obratila pažnju, pogotovo ako krene tema o lepim glumicama i pevačicama....istina ima tu dodataka, ali da je čak i Monika Beluči grdoba...to je za preispitivanje....

Evo jedan lep primer za ovu temu.

Inače, meni takođe težina varira, trenutno ima sigurno 10ak kila više nego što bi bilo prigodno oku posmatrača. Al mi ne utiče naročito niti na karakter niti na fizičku kondiciju. Zdrav sam kao dren, mogu da trčim kao magarac i počupam volu rep, a karakter mi je isti. Zaguljen. :)

Evo jedan lep primer za ovu temu.

Inače, meni takođe težina varira, trenutno ima sigurno 10ak kila više nego što bi bilo prigodno oku posmatrača. Al mi ne utiče naročito niti na karakter niti na fizičku kondiciju. Zdrav sam kao dren, mogu da trčim kao magarac i počupam volu rep, a karakter mi je isti. Zaguljen. :)

u što volim ovu audiciju!
pogledala milion puta!
..
dobrica

Hrana služi čovijeku da bi organizam funkcionisao fizički i mentalno u toku dana. Kada je neko gojazan, znači da unosi više hrane nego što mu je potrebno što znači da jede ne samo kad je gladan, već i kad je nervozan, srećan, kad mu je dosadno, zabavno itd. Gojazne osobe nesvijesno imaju potrebu da zaštite sebe od okoline stvarajući pri tom ogromno tijelo koje će druge ljude držati na većoj distanci. Nije psihički poremećaj, ali jeste emocionalan disbalans.

:worth:

Koje si ti osvezenje!

U moru pravednih koji bi da presude svakome koji iskace iz sopstvenih merila pravog, pravilnog i ispravnog, tvoje tumacenje debelih je za :worth: :worth: :worth:

Dodala bih samo statisticki podatak da su gojazne osobe najvise shikanirana grupa ljudi. Sto ce reci da drustvo ne podnosi debeljuce. Znaci, uvek ce se naci bar jedna budala da pametuje o tezini debele osobe i kako je to ruzno, gadno, odvratno, neodgovorno, da se smeje ili pokazuje prstom...

Gore navedene perfomanse....pitam se da li su zli ili za njih važi ono..."dobrice, ko je mršav on je baksuz"...

zavisi kolko ih muči gojaznost. jer recimo debelog turčina kamiondžiju zabole ***** što je bure sala dok recimo tinejdžerku jako boli ako je gojazna. konsekventno to će dovesti do toga da postane loša osoba ako ne skupi snage da se pomiri sa svojim nedostatkom, izdigne iznad situacije itd.

ili smrša.

Poslednja izmena:

Back