Gotika
Ističe se
- Poruka
- 2.476
Gore navedene perfomanse....pitam se da li su zli ili za njih važi ono..."dobrice, ko je mršav on je baksuz"...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa ne mogu biti arogantni i zajebavati druge kada imaju 200 kila
Svejedno, mene punacki, gojazni i debeli samo podsecaju na bolest... najpre mentalna pa onda fizicka.
Jer nije mi shvatljivo da neko dopusti sebi da ima 200 kila. Ili ako je vec dosao do toga, da ne poduzme nista da resi taj problem.
Blago tebi sa takvim asocijacijama.
Problem sa zlezdama se uspesno leci hormonima. Tako da, nakon sto je bolest dijagnostifikovana i lecenje otpocelo, nema razloga da bolesnik bude gojazan, posto uz lekove telo radi normalno.Mozda je bolest? Ljudi koji imaju problema sa hormonima i zlezdama su gojazni.
Boze koja glupost. Kakve ima veze necija tezina sa time da li je neko dobar ili ne?![]()
Mozda je bolest?
Gore navedene perfomanse....pitam se da li su zli ili za njih važi ono..."dobrice, ko je mršav on je baksuz"...
Mogu, jako mogu biti arogantni.....ima deformisano debelih i onih kojima ta debljina nije oduzela privlačnost.....nije tema za generalizovanje svakako....samo sam u zadnje vreme obratila pažnju, pogotovo ako krene tema o lepim glumicama i pevačicama....istina ima tu dodataka, ali da je čak i Monika Beluči grdoba...to je za preispitivanje....Pa ne mogu biti arogantni i zajebavati druge kada imaju 200 kila
Svejedno, mene punacki, gojazni i debeli samo podsecaju na bolest... najpre mentalna pa onda fizicka.
Jer nije mi shvatljivo da neko dopusti sebi da ima 200 kila. Ili ako je vec dosao do toga, da ne poduzme nista da resi taj problem.
Evo jedan lep primer za ovu temu.
Inače, meni takođe težina varira, trenutno ima sigurno 10ak kila više nego što bi bilo prigodno oku posmatrača. Al mi ne utiče naročito niti na karakter niti na fizičku kondiciju. Zdrav sam kao dren, mogu da trčim kao magarac i počupam volu rep, a karakter mi je isti. Zaguljen.![]()
Hrana služi čovijeku da bi organizam funkcionisao fizički i mentalno u toku dana. Kada je neko gojazan, znači da unosi više hrane nego što mu je potrebno što znači da jede ne samo kad je gladan, već i kad je nervozan, srećan, kad mu je dosadno, zabavno itd. Gojazne osobe nesvijesno imaju potrebu da zaštite sebe od okoline stvarajući pri tom ogromno tijelo koje će druge ljude držati na većoj distanci. Nije psihički poremećaj, ali jeste emocionalan disbalans.
ne nego pricajte mi kako uspevate da ne budete debeli posto je meni to problem
u stvari i nije toliko problem nego sto ce biti![]()
ne nego pricajte mi kako uspevate da ne budete debeli posto je meni to problem
u stvari i nije toliko problem nego sto ce biti![]()