Pun mi vas je...

sibirska

Ističe se
Poruka
2.268
Apsolutno razmumem Vašu razuzdanu i nepristojnu potrebu da provocirate ljude koje vole astrologiju. Ako je ne volite ili iz nekog razloga imate otpor prema toj bezmalo matematičkoj disciplini, jednostavno je preskočite...Kao što ja preskačem LJ&S jer ne verujem u bajke tamo ispisane (tipa: fenomen treće sise, abnormalnih genitalija, bogatom sexualnom i emotivnom iskustvu 18-ogodišnjaka i kvazi moralista koji svršavaju na Seku Aleksić). Tamo propovedajte o flertu i igrama kao preteči greha. Ima loših policajaca, ima loših političara, loših doktora, vatrogasaca, i naravno astrologa. Ali postoje i oni koji su profesionalci. I šta sad...:roll: Našta to liči. Za poimanje astrologije je potrebna karakteristična inteligencija. Neko je poseduje, neko ne...;)

sibirska:
Upravo si me "dirala"...Demon?!
Nisam tebi rekla lično da sii demon.. isto kao što ti meni nisi lično rekla da sam glupa sa uvodnim postom.

Niko tebe ne sprečava da kažeš svoje mišljenje, svoja verovanja... i nemoj ni ti mene da sprečavaš da izražavam svoja. Dugo sam ćutala uostalom... pa sam pomislila da je red da kažem šta zaista mislim o Astrologiji...

Svi ti koji pljuju po astrologiji....neće da priznaju da ih interesuje šta Zvezde kažu.....a ako im se kaže, prave se..ono, kao....
Prevaranti!
Onaj ko stvarno ne veruje, ni ne obilazi deo Astrologija.....njih jednostavno to ne dotiče ...pa ni ne pljuju.......
Draga Sibirska, ne sekiraj se!

sibirska:
Apsolutno razmumem Vašu razuzdanu i nepristojnu potrebu da provocirate ljude koje vole astrologiju. Ako je ne volite ili iz nekog razloga imate otpor prema toj bezmalo matematičkoj disciplini, jednostavno je preskočite...Kao što ja preskačem LJ&S jer ne verujem u bajke tamo ispisane (tipa: fenomen treće sise, abnormalnih genitalija, bogatom sexualnom i emotivnom iskustvu 18-ogodišnjaka i kvazi moralista koji svršavaju na Seku Aleksić). Tamo propovedajte o flertu i igrama kao preteči greha. Ima loših policajaca, ima loših političara, loših doktora, vatrogasaca, i naravno astrologa. Ali postoje i oni koji su profesionalci. I šta sad...:roll: Našta to liči. Za poimanje astrologije je potrebna karakteristična inteligencija. Neko je poseduje, neko ne...;)
26.gif
............i tako..........

Back