mario80
Stara legenda
- Poruka
- 80.736
Na ženinom autu 62.000 km.
Koliko vama traje?
Koliko vama traje?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Originalna pumpa otprilike tri puta toliko.Na ženinom autu 62.000 km.
Koliko vama traje?
Pa, ne dobijaš skoro ništa ako ne uradiš, a u suprotnom imaš auto koji je prekontrolisan, zamenjeni delovi, naštelovan itd.Pa štaznam pogledam danas ono 63.000 km a veliki servis se radi na 65.000 km. Bukvalno da odem na more, vratim se i ne vozim se tamo![]()
Sad kad dušebrižnici krenu da ti objašnjavaju situaciju...Rvacko normalno, palim za dva dana pa nemam vremena.
Menjam na 80k a prva ugradnja traje obicno oko 150-200k km zavisno od auta .. Ta druga ti može trajati dosta krećeNa ženinom autu 62.000 km.
Koliko vama traje?
Neće moći, ovde pričamo o automobilima, a za političke i druge situacije imate druge podforume.Sad kad dušebrižnici krenu da ti objašnjavaju situaciju...![]()
Slažem se. Ali moje iskustvo ovdje na ovom forumu govori drukčije.Neće moći, ovde pričamo o automobilima, a za političke i druge situacije imate druge podforume.
Ne, nego su na kosilicama dvotaktni motori i tu je u gorivu i ulje tako da se brzo zamasti. Sećam se da sam zato na mopedu menjao svećicu dosta često.Ima jedna interesantna stvar oko tih delova. Recimo kod automobila se svecice menjaju na 5 godina 100K, uzimam brojke okvirno kao referencu, a onda ako citas uputstvo kod kosilice za travu menjaju se svecica svake godine. Ispada da kosilica predje godisnje vise od automobila.![]()
I pored tebe zivog nije uradila veliki servis?Prijateljica tako kupila bravo šatro urađen veliki servis, servisna knjižica iz italije blabla naravno zveknula pumpa za vodu.
Nisu sve kosilice dvotaktne, one stare vecinom jesu bile , ali moja je cetvorotaktna.Ne, nego su na kosilicama dvotaktni motori i tu je u gorivu i ulje tako da se brzo zamasti. Sećam se da sam zato na mopedu menjao svećicu dosta često.