Puls

Zoranaa789w

Zainteresovan član
Poruka
111
Zbog preskoka i povremenog ubrzanog rada srca,dobila da pijen Concor Cor od 1,25mg ,pijem ga samo ujutru ,puls dok sedim bude i 54 ,osecam kao neku slabost.Da li je to normalno?

molim vas za odgovor

Zbog preskoka i povremenog ubrzanog rada srca,dobila da pijen Concor Cor od 1,25mg ,pijem ga samo ujutru ,puls dok sedim bude i 54 ,osecam kao neku slabost.Da li je to normalno?

molim vas za odgovor
Sigurno je to mala reakcija leka na tvoj organizam.I ja sam pio Conkor.Isto sam tako iz pocetka imao,cini mi se preterano smireno stanje,jer nisam bio navikao na to.Posle kratkog vremena je sve doslo na normalu.Jos pijem tu vrstu leka samo sa drugim imenom,koja je na listi i ide uz recept."Tenseck".Nema nikakve razlike samo drugi proizvodjac.Razgovaraj sa izabranim lekarom u vezi toga.Nisu bas jeftini ti lekovi.I da pije se ujutru nastinu,pre jela,jer mu je tako najbolje dejstvo.

Prvo, merenje pulsa digitalnim meračima prizme i ostalih nije tačno kod preskakanja. Drugo, za stabilizaciju otkucaja srca koristi se novi lek umesto concor cor i isto ide na recept samo je svakako potrebno da kardiolog odredi doziranje, a zove se darob mite ....

Prvo, merenje pulsa digitalnim meračima prizme i ostalih nije tačno kod preskakanja. Drugo, za stabilizaciju otkucaja srca koristi se novi lek umesto concor cor i isto ide na recept samo je svakako potrebno da kardiolog odredi doziranje, a zove se darob mite ....
Ti ces da mi kazes sta cu da pijem,a meni vec prepisano i odgovara,t.j. pomaze.

Da li je normalno da za tri nedelje terepijom concor cor 1,25mg preskoci nisu skroz nestali,javljaju se i dalje.Da li je normalno da ih i dalje osecam? mozda ne tako cesto ,ali su tu.

Back