S_K_V_O
Iskusan
- Poruka
- 6.181
nisam sigurna da li je praksa da se daju preporuke, pogotovo kada su u pitanju privatnici, ali u poslednje vreme imam veliki problem sa plucima koji ne prolazi, a trenutno nemam ni overnu knjizicu ni otvoren karton u nekom domu zdravlja, pa bih molila da mi neko preporuci drzavnu ustanovu ili privatnog lekara kod koga mogu da izvrsim odgovarajuci pregled, a da me bas ne oderu. zvali smo jednu zenu ali je ona sad na nekoj planini.
prvo su me bolela pluca, a sad osecam da mi levi deo ne radi kako treba, ne mogu normalno da disem, gusim se i to non stop provocira suvi kasalj, u poslednje vreme tu i tamo i kinem i to bas jako ali nista ne izbacujem, to je samo od neke iritacije. uzas. ne boli me grlo, nije crveno, nisam malaksala, temperatura ravno 37.
moze i pp.
p.s. svesna sam da tema mozda i nije u potpunosti primerena forumu, procenu ostavljam ipak vama, ako je zakljucate ok je, ja cu se vec nekako snaci. :wink:

prvo su me bolela pluca, a sad osecam da mi levi deo ne radi kako treba, ne mogu normalno da disem, gusim se i to non stop provocira suvi kasalj, u poslednje vreme tu i tamo i kinem i to bas jako ali nista ne izbacujem, to je samo od neke iritacije. uzas. ne boli me grlo, nije crveno, nisam malaksala, temperatura ravno 37.
moze i pp.
p.s. svesna sam da tema mozda i nije u potpunosti primerena forumu, procenu ostavljam ipak vama, ako je zakljucate ok je, ja cu se vec nekako snaci. :wink: