Pull and Bear

Imam samo jednu Pull and Bear belu bluzicu sa 3/4 rukavima i pufnastim ramenima. Sa likom Male sirene, koju obozavam. Kupila sam je prosle godine na letnjoj rasprodaji, pokazala se kvalitetnom, a platila sam je svega 690 dinara. Bas je slatko nosim. :)

Bila konačno u Ušću.
Ne znam, verovatno je to samo do trenutne ponude, nisam videla ali ama baš nijedan komad odeće zanimljiv.
Al daću im još koju šansu:D

Ma pokvarili su se skroz........ :( ne znam zašto svaka nova radnja ima istu priču..... pojave se sa dobrim modelima i materijalima...a onda prvo počnu da prave stvari od skrnavijih materijala,a onda proseljače i stvari da izgledaju ko da su iz nju jorkera........ baš sam se s*****o za pull and bear bili su odlični........ sad jedino još u Bershki mogu da vidim poneku stvar da mi se svidi....

Inače letos kad sam bio u Grčkoj u povratku sam svratio do Soluna, tamo sam u šetnji naišao na tri njihove radnje.... i ponovio se :) u pitanju je jedna kožna jakna koja je ovde kod nas koštala 11 000 din.... tamo je isto početna cena bila 100evra pa su je snizili na 60,pa na 40 i na kraju na 20 evra za koliko sam je ja i kupio :eek: a ovde kod nas su je spustili na 8500 i posle je povukli iz prodaje...... to i jeste način na koji funkcionišu sniženja kod nas i u inostranstvu....i uopšte mi nije jasno zašto je to tako.....

425510_10150657273784739_1923145668_n.jpg

U pitanju je ova jakna, samo izgleda potpuno skrnavo uz ovog lika i tu majicu.... ne mogu nigde da nadjem više slika, ali verujte dobra je :mrgreen:

Inače kupio sam i torbu za 15e a početna cena joj je bila 35e .... kod nas nisam video da li je i koliko snižena....... a duks koji sam ovde kupio za 3600din a posle bio na sniženju na oko 2000mislim ili ajde neka je i 1600 a nije...tamo za 8e......

Gledam pre par dana Pull and Bear, Bershku...jel imaju bre ovi nesto u iole normalnim velicinama. Nekako ranije imam osecaj da je moglo svasta lepo da se nadje a u poslednjih godinu dana...bre ono ni za decu od 10 godina nije velicina

Back