pula ispravak

muskokrk

Poznat
Poruka
8.295
postoji dva načina da se od zagreba dođe do pule vlakom
vlakom preko rijeke do pule gde se dio puta vozi u busu ( od rijeke do lupoglava )
i zagreb - pula preko ljubljane direktno

sve je na internetu google...zagreb rijeka pula vlakom

možeš zatvoriti temu

Poslednja izmena:
postoji dva načina da se od zagreba dođe do pule vlakom
vlakom preko rijeke do pule gde se dio puta vozi u busu ( od rijeke do lupoglava )
i zagreb - pula preko ljubljane direktno

sve je na internetu google...zagreb rijeka pula vlakom

možeš zatvoriti temu
pa postoji to al je sve samo ne direktno. za to mi je pricala sestra da mozes do rijeke vozom i da posle hvatas autobus i na kraju se isplati vise u svakom smislu da hvatas samo autobus.

i zagreb pula....preko ljubljane? el moz preko minhena? :lol:

to se ne zovu direktne linije.

pa postoji to al je sve samo ne direktno. za to mi je pricala sestra da mozes do rijeke vozom i da posle hvatas autobus i na kraju se isplati vise u svakom smislu da hvatas samo autobus.

i zagreb pula....preko ljubljane? el moz preko minhena? :lol:

to se ne zovu direktne linije.

ne mora se ništa hvatati kupiškartu i sve je organizirano i autobusom se ide samo od rijeke do iza tunela lupoglave dalje opet vlakom

vjerojatnoima i avijon direktno beograd ..pula

pozdrav:per:

ima avion leti,ne znam da li ima van sezone,ja ugalvnom idem autobusom il kolima.

sve jedno, direktna linija ne postoji cim moras iz voza da izlazis u autobus i posle ponovo u voz. ja nisam to koristila,al svi moji koji idu cesto pula zagreb su mi krajnje ljubazno preporucili da se manem vozova po istri da se ne izmaltretiram,jer sam se raspitivala posto vise volim da idem vozom nego autobusom.

Poslednja izmena:
ima avion leti,ne znam da li ima van sezone,ja ugalvnom idem autobusom il kolima.

sve jedno, direktna linija ne postoji cim moras iz voza da izlazis u autobus i posle ponovo u voz. ja nisam to koristila,al svi moji koji idu cesto pula zagreb su mi krajnje ljubazno preporucili da se manem vozova po istri da se ne izmaltretiram,jer sam se raspitivala posto vise volim da idem vozom nego autobusom.

onda vlakom do rijeka a dalje autobusom željeznička i autobusna stanica nisu daleko par sto metara
poz:gace:

''U pulsku Zračnu luku danas poslijepodne sletio je JAT-ov zrakoplov iz Beograda kojim je u Istru doputovala i skupina od tridesetak predstavnika Uprave JAT-a te petnaestak novinara i snimatelja iz najutjecajnijih srpskih medijskih kuća.

Direktor JAT-a Saša Vlaisavljević izrazio je zadovoljstvo tom linijom ističući kako se nada da će Beograd uskoro, osim s Pulom, uvesti i zrakoplovnu liniju s Dubrovnikom.

Gosti koji su danas doputovali u Istru boravit će u Rovinju do nedjelje. ''

I ? Koliko je takvih letova odradjeno ??
Ali , OK , verovatno tvoj prijatelj to bolje zna :super:

Evo ti drugi info ----negde od maja bi trebalo da proradi linija za Portoroz iz Beograda, ako se tu negde mozes ukopiti i TA linija mozda moze da potraje bar preko leta

Poslednja izmena:
Danas je u Pulu doletio prvi ovogodišnji JAT-ov avion s linije Pula-Beograd. Lani je tom linijom u Pulu stiglo 2650 putnika, a ove se očekuje devet tisuća.
Direktor pulske Zračne luke Bruno Rogović novinarima je izjavio kako je prošle godine u Istru tim letom doputovalo 2650 putnika, a ove se godine očekuje dolazak oko devet tisuća putnika.

ne razumem koji deo nije jasan :neutral:

Back