Пуковниче само реци летећемо као меци!

Да ли би се борили за пуковника Гадафија против Ал Каиде и НАТО ПАКТА?

• Да, са новчаном надокнадом

• Не ,никада

• Да без надокнаде чисто патриотски

• Баш ме брига

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.

Komunistkinja

Buduća legenda
Poruka
48.824
Пуковниче само реци летећемо као меци!

Ово је данас једна од парола народа Србије ако изузмемо ону
" Гадафи, Србија ти кличе, гази говна пуковниче"

Тако да је моје питање реално данас .Да ли би се борили за пуковника Гадафија
против Ал Каиде и НАТО ПАКТА?

188067_195605690479474_6916956_n.jpg

188149_162108910511680_5134096_n.jpg

Poslednja izmena:
Само ЈНА а Космет ништа е..... јак си ми ти ратник због таквих нам је земља пропала

Па јa и нисам ратник........али сам, на жалост, лечио многе ратнике који су имали трауме због тих ратова.

Него зашто ти не одеш у Либију?
Гадафи воли жене борце, иди, нико те не спречава.

Poslednja izmena:
A da li je istina da je Gadafi jednom izjavio kako su mu Albanci braca, a mi samo prijatelji. Neka onda braca lete za njega, a moj odgovor bi bio isti kao 1. post na ovoj temi korisnika vraccarac.
http://forum.krstarica.com/showthre...-као-меци!?p=17339219&viewfull=1#post17339219

pa mogo si sam da proveris da li je istina, kao recimo pogledas na internetu da li je libija priznala kosovo.
umes da klikces okolo i piskaras a ne umes da citas stra se [pise okolo?

ovde dodju obavesteni ljudi da diskutuju a budale uglavnom cute (ako nisu chederi koji ne znaju za stid) i uce pa ti vidi gde si

Poslednja izmena:
pa mogo si sam da proveris da li je istina, kao recimo pogledas na internetu da li je libija priznala kosovo.
umes da klikces okolo i piskaras a ne umes da citas stra se [pise okolo?

ovde dodju obavesteni ljudi da diskutuju a budale uglavnom cute (ako nisu chederi koji ne znaju za stid) i uce pa ti vidi gde si
Pa pokusao sam da proverim, ali sve neki nepouzdani izvori, kao recimo internet forumi i tako to. Mislio sam ako neko sigurno zna.

Inace pojma nemam da li je bolji Gadafi ili ti Libijci koji su protiv njega. Znam samo da ih je sve zajedno trebalo pustiti da svoje probleme sami rese, znaci bez Amerike, Britanije, Francuske, pa dakle i bez nas. Imamo mi dovoljno svojih problema.

Pa pokusao sam da proverim, ali sve neki nepouzdani izvori, kao recimo internet forumi i tako to. Mislio sam ako neko sigurno zna.

Inace pojma nemam da li je bolji Gadafi ili ti Libijci koji su protiv njega. Znam samo da ih je sve zajedno trebalo pustiti da svoje probleme sami rese, znaci bez Amerike, Britanije, Francuske, pa dakle i bez nas. Imamo mi dovoljno svojih problema.

nit umes da koristis internet da se informises, a o libiji kako sam i kazes nemas pojma.
krstarica yebiga, svako ima misljenje....

Да ли би се борили за пуковника Гадафија против Ал Каиде и НАТО ПАКТА?

Не. Срби имају свога посла и брига.

Што рече славни Србин, Милан Недић: теби Србине гори твоја кућа. Гаси пожар над својом главом а за Сингапур те није брига.

Доста су Срби гинули за туђе интересе. Нажалост то није знао наивни Дража, а знали су комунисти који су се радовали српском истребљењу.
У овим смутним временима битно је биолошки сачувати српски народ. Нисмо ми толико велики да би се петљали у светске кризе.

Доста су Срби гинули за туђе интересе. Нажалост то није знао наивни Дража, а знали су комунисти који су се радовали српском истребљењу.
У овим смутним временима битно је биолошки сачувати српски народ. Нисмо ми толико велики да би се петљали у светске кризе.

А Срби иначе нису били комунисти него ванземаљци.

Back