PUKLA TIKVA, RAZLAZ U DVERIMA Dragana napustila Boška!

Чаршија прича да Св. Валентина Сербијанска улази у Двери. То је могући разлог одласка Св. Трифе Русский. Не могу две светитељке на једну икону!
Ne uklapa mi se Valentina tu jer ne deluje kao nacionalista.

Ne uklapa mi se Valentina tu jer ne deluje kao nacionalista.
Св.Валентина Сербијанска је у вези Косова споменула "Устав Србије" тако да се уклапа.

А гледао сам ново издање емисије "Без устручавања" са Ђолетом Лажном Анкетом где он хвали малу светицу за њено покајаније везано за бојкот.

Poslednja izmena od moderatora:
Чаршија прича да Св. Валентина Сербијанска улази у Двери. То је могући разлог одласка Св. Трифе Русский. Не могу две светитељке на једну икону!

Ovaj...ne. :lol:

Св.Валентина Сербијанска је у вези Републике Косовес споменула "Устав Србије" тако да се уклапа.

А гледао сам ново издање емисије "Без устручавања" са Ђолетом Лажном Анкетом где он хвали малу светицу за њено покајаније везано за бојкот.
Pavle i Valentina su flertovali. :per:

Pavle i Valentina su flertovali. :per:

Мислиш Словину да ће Света Валентина Сербијанскa ипак засијати у ООУР*-у код Друга Ђида (мада и покрет "Двери" данас припада Њему тј. СОУР*-у Уједињени Ђилас)?

*ООУР - основна организација удруженог рада, део СОУР-а.
*СОУР - сложена организација удруженог рада
из Закона о удруженом раду од Едварда Кардеља

Valentina patika u Dverima :hahaha:

Kosmija pa ti si lud jbt.
Па и није толико луд, него га је дубоко повредио Милош Јовановић,
а још се није био опоравио од повреда које му је нанео Дршко из Бањалуке,
те јутрос седи накриво, премешта се са гуза на гуз и увија.. :)

Св.Валентина Сербијанска је у вези Косова споменула "Устав Србије" тако да се уклапа.

"КОМШО", ти не би требало да се изјашњаваш против Болета ЈАЈАРЕ, ако је веровати
оном Аздејовићу - вас тројица сте иста екипа! :D
"NABIO BIH MU JEZIK U USTA" Azdejković pozvao
na ljubljenje Boška Obradovića

Мислиш Словину да ће Света Валентина Сербијанскa ипак засијати у ООУР*-у код Друга Ђида (мада и покрет "Двери" данас припада Њему тј. СОУР*-у Уједињени Ђилас)?

*ООУР - основна организација удруженог рада, део СОУР-а.
*СОУР - сложена организација удруженог рада
из Закона о удруженом раду од Едварда Кардеља
Друже КОМШО, није само тебе дубоко повредио Друг Дршко, и друг АЗДЕЈКОВИЋ
се жали на повреде, али он је за то окривио неке настране спортисте. :D

Back