Cosmopolite
Zaslužan član
- Poruka
- 105.977
Dveri osnovane 1999 taman da naškode Miloševiću kada je bio najmoćniji 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dveri osnovane 1999 taman da naškode Miloševiću kada je bio najmoćniji![]()
Državni neprijateljiZa početak, to je bio časopis...
Ne uklapa mi se Valentina tu jer ne deluje kao nacionalista.Чаршија прича да Св. Валентина Сербијанска улази у Двери. То је могући разлог одласка Св. Трифе Русский. Не могу две светитељке на једну икону!
Св.Валентина Сербијанска је у вези Косова споменула "Устав Србије" тако да се уклапа.Ne uklapa mi se Valentina tu jer ne deluje kao nacionalista.
Чаршија прича да Св. Валентина Сербијанска улази у Двери. То је могући разлог одласка Св. Трифе Русский. Не могу две светитељке на једну икону!
Pavle i Valentina su flertovali.Св.Валентина Сербијанска је у вези Републике Косовес споменула "Устав Србије" тако да се уклапа.
А гледао сам ново издање емисије "Без устручавања" са Ђолетом Лажном Анкетом где он хвали малу светицу за њено покајаније везано за бојкот.
Мислиш Словину да ће Света Валентина Сербијанскa ипак засијати у ООУР*-у код Друга Ђида (мада и покрет "Двери" данас припада Њему тј. СОУР*-у Уједињени Ђилас)?Pavle i Valentina su flertovali.
Па и није толико луд, него га је дубоко повредио Милош Јовановић,Valentina patika u Dverima
Kosmija pa ti si lud jbt.
"КОМШО", ти не би требало да се изјашњаваш против Болета ЈАЈАРЕ, ако је вероватиСв.Валентина Сербијанска је у вези Косова споменула "Устав Србије" тако да се уклапа.
А гледао сам ново издање емисије "Без устручавања" са Ђолетом Лажном Анкетом где он хвали малу светицу за њено покајаније везано за бојкот.
Друже КОМШО, није само тебе дубоко повредио Друг Дршко, и друг АЗДЕЈКОВИЋМислиш Словину да ће Света Валентина Сербијанскa ипак засијати у ООУР*-у код Друга Ђида (мада и покрет "Двери" данас припада Њему тј. СОУР*-у Уједињени Ђилас)?
*ООУР - основна организација удруженог рада, део СОУР-а.
*СОУР - сложена организација удруженог рада
из Закона о удруженом раду од Едварда Кардеља