Pukao kondom

Lazar234

Početnik
Poruka
9
Dobar dan, imam 16 godina,i juce sam imao odnos sa devojkom.U jednom momentu sam video da mi je kondom pukao i cim sam to primetio obustavili smo odnos.Devojka je skoro imala menstruaciju i zanima me da li ima sanse da se zatrudni i da li je potrebno da se uzme pilula za dan posle.Da naglasim da nije doslo do ejakulacije.

Dobar dan, imam 16 godina,i juce sam imao odnos sa devojkom.U jednom momentu sam video da mi je kondom pukao i cim sam to primetio obustavili smo odnos.Devojka je skoro imala menstruaciju i zanima me da li ima sanse da se zatrudni i da li je potrebno da se uzme pilula za dan posle.Da naglasim da nije doslo do ejakulacije.

Дешаваће ти се то редовно у животу.

Док јeбеш, проверавај повремено да ли је кондом на свом месту. Гледај да купујеш квалитетне кондоме, и да их чуваш како треба и да им не истиче убрзо рок.

ako nije doslo do ejakulacije,opusti se.

Poslednja izmena od moderatora:
Nemoj da paničiš odmah,ali gleda da je nagovoriš da ode kod ginekologa na UZ...možda bi bilo dobro da pođeš da joj praviš društvo...
Inače sa kondomima moraš da vodiš računa da ih ne zakačiš zanokticom ili čime god kad stavljaš,da obavezno opereš ruke pre nego što ga izvadiš iz pakovanja ako si koristio ulja za masažu ili nešto slično(jer od ulja lateks gubi elastičnost) i nikad da ne koristiš ulja ili masne kreme kao lubrikant ako koristiš kondom...isto bi bilo dobro da povedeš računa o tome da ne držiš kondome dugo po džepovima da se gužvaju i da ih ne držiš negde gde će da se zagrevaju ili da budu izloženi suncu.

Poslednja izmena od moderatora:
Ok, po fazi ciklusa rizik je veoma nizak, a dodatno niži jer nije bilo ejakulacije, iako niko ne može da ti garantuje da je 0

Mislim da ste ovaj put ok, ali vodite računa, naročito u plodnom periodu ciklusa (nekoliko dana pre i posle ovulacije, koja je na sredini ciklusa)
ja sam svoje bivse devojke prskao po stomaku,dupetu i tako dalje preko 2000 puta i sve je bilo ok.znas i sama kako to ide

Posto nije doslo do izbacivanja sperme,budi spokojan,nece devojka zatrudneti. Obzirom da imas tek 16 godina,imas jako nadrazen penis.Drugi put,
obavezno stavi dva kondoma prilikom odnosa.Sto je sigurno,sigurno je.

Back