Пуцњава у Тексасу, најмање петоро мртвих

• Začetnik teme Začetnik teme iig
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ne,To je određenje govora mržnje iz jedne konvencije dal u okviru Saveta Evrope ili OEBS-a il nešto treće,nemoj me držati za reč a ni dole niže.Uglavnom reč je o pravnoj normi koja za cilj ima da spreči raspirivanje mržnje pre svega prema Jevrejima a onda i crncima,žutoj rasi...

Zaštićene grupacije. Ali zato je dozvoljena sva moguća mržnja i nasilje nad belim čovekom.

Ја осећам да ће Америку снаћи такав грађански рат који ће трајати минимум пар деценија да неће знати где им је дуппе а где глава !! Нагледаћемо се таквих злочина да ће злочини картела у Мексику бити "Обданиште" за оно што ће Американци свих боја и религија радити једни другима. Ја не мрзим Амерички народ јер и он силно пати због политике своје владе, али опет, кога другог да окривиш што та влада траје 150 година и више и ради то што ради. Лично бих волео да победи нека националистичка и хришћанска Америка. Имам утисак да би се другачије понашала него ова неолиберална.

Yebao ih Beverli Hils i Darvin. Od toliko domacih heroja koji su dali zivote za nasu slobodu oni daju imena po naucnicima hohstaplerima i okupatorima ove zemlje. Zato i ginu.
То, што је теби то кошмар- њима је сан.
Свака луда има своју занимацију.

Back