..kuda sve ovo vodi...spirala nasilja se povečava...društvo puca pod utjecajem nasilja i ideološkog unutarnjeg neobjavljenog rata.
https://rtrs.tv/vijesti/vijest.php?id=349431
https://rtrs.tv/vijesti/vijest.php?id=349431
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
biblija je jedno guzobrisno štivo i ništa više valjda si toliko zreo da to skontašU Svetom pismu lepo piše... međutim "Ljudi se ubijaju kao zverovi"
Nije lepo da tako govoriš o svetoj knjizi pravoslavnih vernika.Inače,ovu temu sam otvorio zaebancije radi.Malo da se šegačimo na račun poginulih i unesrećenih Amerikanaca.biblija je jedno guzobrisno štivo i ništa više valjda si toliko zreo da to skontaš
Ovo je bas u pravoslvnom stilu.....Takvi su pravolavci...Nije lepo da tako govoriš o svetoj knjizi pravoslavnih vernika.Inače,ovu temu sam otvorio zaebancije radi.Malo da se šegačimo na račun poginulih i unesrećenih Amerikanaca.
Ovo je bas u pravoslvnom stilu.....Takvi su pravolavci...![]()
Nije lepo da tako govoriš o svetoj knjizi pravoslavnih vernika.Inače,ovu temu sam otvorio zaebancije radi.Malo da se šegačimo na račun poginulih i unesrećenih Amerikanaca.
Ja za sebe nisam rekao da sam pravoslavac.Pravoslavci osuđuju ovakve akte kao što je ovaj u Teksasu.Kažu da je to gnusno.Ja se krajnje načelno saglašavam sa tom ocenom ali pošto je reč o Amerikancima,moja osećanja govore drukčije.Moja osećanja kažu - Ko im yebe materOvo je bas u pravoslvnom stilu.....Takvi su pravolavci...![]()
Govor mržnje je samo govor protiv druge rase.Ja ne govorim ni protiv jedne rase.Modovi, ovo vam je govor mržnje. Brišite. Ako smete.
Ja za sebe nisam rekao da sam pravoslavac.Pravoslavci osuđuju ovakve akte kao što je ovaj u Teksasu.Kažu da je to gnusno.Ja se krajnje načelno saglašavam sa tom ocenom ali pošto je reč o Amerikancima,moja osećanja govore drukčije.Moja osećanja kažu - Ko im yebe mater![]()
Govor mržnje je samo govor protiv druge rase.Ja ne govorim ni protiv jedne rase.
Govor mržnje je samo govor protiv druge rase.Ja ne govorim ni protiv jedne rase.
To je stvar za svaku osudu. Terorizam treba osudjivati na svakom mestu i svakom momentu.Ма, поднеће то америчка демократија, није то никакав изазов за такву силу....
За сад...
Ne,To je određenje govora mržnje iz jedne konvencije dal u okviru Saveta Evrope ili OEBS-a il nešto treće,nemoj me držati za reč a ni dole niže.Uglavnom reč je o pravnoj normi koja za cilj ima da spreči raspirivanje mržnje pre svega prema Jevrejima a onda i crncima,žutoj rasi...To su neke tvoje definicije.