Pucnjava u noćnom gej klubu. 5 osoba ubijeno!

На питање ,,може ли теби да се дигне на кобилу?" си одговорио овако:

Што имплицира да си утврдио да може јер си пробао и успело ти је.

Немој да пишеш глупости које нису истина ако не желиш да их људи тумаче као истину. Сам си се наместио. Знам да је била шала али како се агресивно браниш, делује као да постоји могућност и да није шала.
Ništa ja nisam potvrdio. Ja sam se našalio.

Па сад, ако си у фазону да ,,пуцаш" од емоција пред психологом, бесно говориш ,,побићу пола зграде, озбиљан сам" или на неки други начин дајеш до знања да си заиста озбиљна претња по околину, не гине ти посматрање прописано законом. Све је на стручном лицу да процени кроз вештачење степен опасности и озбиљности.

Али овде сам говорио о варијанти да идеш код лекара и кажеш ,,имам хомицидних нагона али не према икоме конкретно". У таквом случају не постоји законски основ за привођење/принудно лечење. Исти је случај са рецимо педофилским поремећајем.
Ja pričam o svesnom odlučivanju, ne o nagonima. Tako sam i krenuo sa ovim primerom.
Ja sam danas svesno odlučio da postanem ubica. Nisam još nikog ubio, ali bože zdravlja.
Isto tako i pedofil. Ukoliko je svojom voljom to odlučio, onda definitivno iza toga stoji namera.
Pedofila ima svuda oko nas, ali ne sprovode u delo, pa ih ne hapse.

Да, бисеру, извештавање о вишеструком убиству је пропаганда геј лобија, браво за логику. Вероватно big bad геј лоби послао намерно убицу да побије неке људе да би могли случај да користе у сврху промоције, па логично скроз, наравно.

Дошли смо коначно до момента кад је таквима попут тебе ,,све пропаганда". Неко прдне - пропаганда! Ето чак и овде лупеташ о већој вредности живота геј особа иако то нигде није рекао, значи да ти је до те мере затрован разум да видиш ствари којих нема. Човек говори о њима јер је тема о њима, а теби се привиђају некакве веће вредности, толико ти је угрожена мушкост да почињеш да халуцинираш како те околина види мање вредним јер си стрејт. Слично као што хришћани кукају како их прогоне по Америци. Све то пропаганда, бајо мој, оћеду дистребе праве вредности, униште породицу и забране законом стрејтове.
To sto si ti glup da razumes sta ja pisem nije moj vec je tvoj problem.
Zao mi je zrtava,ubicu bih odmah na elektricnu stolicu ali me sexualno opredeljenje zrtava ne interesuje....pokusaj da sazvaces ovo sto pisem ili me postedi debilskih odgovora...molim te...

Back