Пуцњава у Калифорнији, 20 особа убијено

OvajOnaj

Elita
Poruka
15.848
Пуцњава у Калифорнији, 20 особа убијено

http://www.rts.rs/page/stories/ci/story/2/Свет/2125901/Пуцњава+у+Калифорнији,+20+особа+убијено.html

Непознати нападач је убио најмање 20 особа у близини терена за голф, у граду Сан Бернардино у Калифорнији, јавља Франс прес.

Ватрогасна служба Сан Бернардина поставила је објаву на Твитеру да је 20 особа убијено у инциденту и да се екипе налазе на лицу места.
kalifornija-ubistva.jpg
Место убиства у Калифорнији

Полиција је упозорила грађане да избегавају овај део града.
Портпаролка полиције Тери Адамс рекла је са Скај њуз да сведоци наводе да су напад извршила до три човека у војној опреми.
Место напада је локални центар за особе заостале у развоју, који је у току дана требало да прими нове пацијенте.
Сан Бернардино је град у којем живи око 200.000 људи и налази 100 километара источно од Лос Анђелеса.

Da li su teroristi u pitanju ili neki podivljali čemerikanac?
:think:

За погибију Француза ми је донекле жао.
Али Амере не могу да жалим.

Nije mi zao ni jedne drzave kojanas je '99 bombardovala..Izgleda da se nase zrtve vrlo brzo zaboravljaju i bacaju u zapecak..Toliko pobijene dece,spaljenih i ugljenisanih civila medju kojima su starci,zene,deca,to su necije dede,babe,majke,ocevi,sestre,braca,mala deca...I treba da zalim drzavu koja je naredila takva ubista putem avionskih bombi,na tako podmukao nacin?NE,uopste nisu za zalenje..Ako ce sad neko reci da je tu politika kriva jedne drzave a ne narod,zasto taj isti narod te drzave nije odbio ludost njihovih politicara,a?Ma dajte molim vas..Zabole me za sve zemlje Evropske unije,zelim im sto vise bombi u njihovom dvoristu.kao i u Americkom!!

Сваке недеље се овако нешто дешава у САД... Да не причам о појединачним убиствима и лудилу полиције... САД треба избегавати у широком луку, веома небезбедна земља.

Jedno je sigurno. nakon ovoga ce se POOSTRITI uslovi za kupovinu i nosenje oruzja u SAD !

Back