Pucnjava u centru Beograda: Ranjen telohranitelj, sumnja se da je advokat bio meta

Ljuta Tica

Veoma poznat
Poruka
13.648
Сва срећа да нам jе звончица својом недавном изјавом најавила да је криминалу у Србији одзвонило

Шта би се само дешавало код нас да се власт не бори тако против криминала

Колико би било дневно зоља у објекте, подметнутих пожара, бачених бомби, бахатих возача

Овако док се власт бори, имао их тек по неку... на сат

Pucnjava u centru Beograda: Ranjen telohranitelj, sumnja se da je advokat bio meta

U Resavskoj ulici oko 10 sati upucan je Stefan Š., telohranitelj advokata M. V., javljaju beogradski mediji.

Kako navode, on je ranjen u nogu.

Ranjeni je kolima Hitne pomoći prevezen u Institut za ortopediju na Dedinju.

Mediji prenose da je pet hitaca ispaljeno ispred kancelarije advokata Marka Vujoševića, za koga se sumnja da je bio meta napada.

Vujošević je izjavio da je sa Stefanom stajao u prizemlju zgrade ispred lifta kada im je prišao maskirani muškarac i počeo da puca.

Očevici su videli napadača u tamnoj jakni kako beži uz Resavsku ulicu. Neki od njih su dodali da je prvo ispaljeno pet hitaca, a posle kraće pauze još tri.

Policija trenutno obavlja uviđaj. Mediji prenose da su oni uzeli snimke sa nadzornih kamera, a da je jedna od njih snimila napadača.

Mafijaški obračun tj opomena, sve rupe su 30 cm iznad zemlje. Pucnjava je bila ispred lifta ne ispred kanc.

IMG_20210121_120059.jpg

Ma svi ti nasi kriminalci su sada amatersko udruzenje, plati mu neko 100e da uplasi advokata i posto ima telehranitelja ne moze samarima nego sa distance ispali par metaka u noge.
Upozorenje je ozbiljno i odnosi se i na druge advokate, koji su svakako deo posebne mafije.
I u pravu je kolega koji trazi da se kancelarije mafije isele iz zgrada u svoje blokove. Izvrsitelji, advokati i menadzeri nijednima nije mesto u stambenim zgradama.

Jbt 200 MILIONA evra su maznuli. Srbija meka za sve belosvetske prevarante.

https://birn.rs/pucano-na-advokata-koji-je-zastupao-lazne-kol-centre-2/
“Ljudi su počeli da traže da im se vrate sredstva koja su uplaćivali. Sazvao sam sastanak 4. decembra 2017. u mojoj kancelariji i Baraka i Lenhofa sam otvoreno pitao da li je ovaj posao prevara. Oni su me ubeđivali da nije. Onda sam rekao da nemamo nikakav razlog da ljudima ne vratimo novac i to je i urađeno, ukupno par stotina hiljada evra”, kaže Vujošević

Jbt ja sam imao bolje žvake u osnovnoj školi kada sam bio klinac.

Back