- Poruka
- 5.154
da dilera koliko oces ,ponuda velika ali cena nikako da padne : (
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Fali nam građanske hrabrosti i inicijative definitivno.
Kako panduri da hapse dilere kad su skoro svi ti panduri na platnom spisku dilera...
Moj komsija je diler,u mom kraju ih ima 4-5 i tacno se sve zna i ko su i kome prodaju,ceo grad to zna i niko ih ne hapsi...vidi cuda,verovatno nisu panduri obavesteni...
znam jednog, sin mu ide u skolu sa mojima, ali pre vise godina je hteo da se bijemo u maxiju.
ma u redu ste vi, ali to nije tema.
tema je da se zlo siri, i da diluju po danu, na vrlo `javnim` mestima. to mi nije jasno kako moze. ako placamo policiju ima da rade dan i noc
to je jedan aspekt. policija treba onda da edukuje gradjane sta da se radi kada se to vidi
ali meni se cini da je 13 godina apsolutne vlasti dosa pogodovalo dilerskim strukturama da se povezu ili infiltriraju, sa raznim organima
zato je i vazno da se komplet promeni vlast odogo do dole, republika, opstine, beograd i vojvodina. sve
pravo da ti kazem bojim se mafije, ali i policije
zadnjih 13 godina upotreba organa za politicke interese partijske i licne, je dosta otudjila policiju. a i sami su zbunjeni masovnim otpustanjima da li da rade svoj posao kako treba, ili da se ne zamere nekom gore.
kada bih se obratio policiji verujem da bih imao neku stetu. kakvu ne znam, ali imam taj utisak
@tema
opet kerovi pucaju,u sred centra grada,moroni...>//
znam jednog, sin mu ide u skolu sa mojima, ali pre vise godina je hteo da se bijemo u maxiju. valjda ima pomesane zice pa smercuje, vidim ga pre neki dan ide sa kolegom ulicom u obicnoj uniformi, a stavili vunene kape kao neki diverzanti. nikada nisam video policiju u obicnoj uniformi sa vunenim kapama. mozda se droziraju
Igrica se zove''Pronadji razliku!''![]()
pravo da ti kazem bojim se mafije, ali i policije
zadnjih 13 godina upotreba organa za politicke interese partijske i licne, je dosta otudjila policiju. a i sami su zbunjeni masovnim otpustanjima da li da rade svoj posao kako treba, ili da se ne zamere nekom gore.
kada bih se obratio policiji verujem da bih imao neku stetu. kakvu ne znam, ali imam taj utisak