Pucnjava na Terazijama, obustavljen saobraćaj! - Amerikanizacija Srbije

• Začetnik teme Začetnik teme 27E
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
znam jednog, sin mu ide u skolu sa mojima, ali pre vise godina je hteo da se bijemo u maxiju.

Sta da ti kazem kad si, da izvines, baksuz :D

Probaj u SUP-u Novi Beograd. Nije njihov reon ali njihova ekipa je profi ( iako su Crnogorci mahom). Ako hoces mozes da ih pitas za savet, nece ti naplatiti :mrgreen:

Naravno, uvek je najbolje nemati nikakva posla s njima, ali kad vec vidis da su se dileri rasirili po kraju gde ti deca rastu, trebalo bi da probas.

to je jedan aspekt. policija treba onda da edukuje gradjane sta da se radi kada se to vidi

ali meni se cini da je 13 godina apsolutne vlasti dosa pogodovalo dilerskim strukturama da se povezu ili infiltriraju, sa raznim organima

zato je i vazno da se komplet promeni vlast odogo do dole, republika, opstine, beograd i vojvodina. sve

Preteravaš malo brate,preteravaš! :ok:

pravo da ti kazem bojim se mafije, ali i policije

zadnjih 13 godina upotreba organa za politicke interese partijske i licne, je dosta otudjila policiju. a i sami su zbunjeni masovnim otpustanjima da li da rade svoj posao kako treba, ili da se ne zamere nekom gore.

kada bih se obratio policiji verujem da bih imao neku stetu. kakvu ne znam, ali imam taj utisak

Zadnjih 13 godina??? Ti verovatno imas plafon 20 godina cim se ne secas 10 godina pre toga...

@tema
opet kerovi pucaju,u sred centra grada,moroni...>//

znam jednog, sin mu ide u skolu sa mojima, ali pre vise godina je hteo da se bijemo u maxiju. valjda ima pomesane zice pa smercuje, vidim ga pre neki dan ide sa kolegom ulicom u obicnoj uniformi, a stavili vunene kape kao neki diverzanti. nikada nisam video policiju u obicnoj uniformi sa vunenim kapama. mozda se droziraju

Igrica se zove''Pronadji razliku!'' ;)

pravo da ti kazem bojim se mafije, ali i policije

zadnjih 13 godina upotreba organa za politicke interese partijske i licne, je dosta otudjila policiju. a i sami su zbunjeni masovnim otpustanjima da li da rade svoj posao kako treba, ili da se ne zamere nekom gore.

kada bih se obratio policiji verujem da bih imao neku stetu. kakvu ne znam, ali imam taj utisak

Štetu, ne verujem ali isto tako ni koristi...

Back