Pucnjava na Terazijama, obustavljen saobraćaj! - Amerikanizacija Srbije

• Začetnik teme Začetnik teme 27E
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

27E

Legenda
Poruka
52.561
Saobraćaj na Terazijama i Trgu Nikole Pašića obustavljen je zbog pucnjave koja se dogodila večeras oko 21 sat. Kako se nezvanično saznaje, vatru su otvorili pripadnici policije prilikom privođenja dvojice nepoznatih muškaraca, piše 24 sata.sr.

Prema prvim informacijama policija je pratila automobil marke "opel vektra" zbog osnovane sumnje da su se u njemu nalazili dilera narkotika.

Policija je pokušala da zaustavi vozilo, morali su da ispale nekoliko projektila, nema povređenih. U toku je hapšenje, saznaje S media u MUP-u.

http://www.smedia.rs/vesti/vest/108...java-na-Terazijama-obustavljen-saobracaj.html
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
zelim da ovome dodam moja isksustvae

1. pre par dana oko 15 i 30, na parkingu kod meka, kod fontane, diler prodaje drogu mladicu, auto vozi devojka, duza crna kosa, sarena jakna

2. pre dva meseca u mirijevu kod zgrade diler sa pitom, i par drugara, oko 19 i 30 prodaje drogu mladom komsiji

3. na saobracajnici iza te zgrade vise puta sam video istu situaciju prodaje iz kola

sta hocu da kazem? po mom uvidu se droga munjevito siri, dileri ne prezaju da prodaju po danu i naocigled slucajnih prolaznika. znaci ako nesto buja i siri se potrebene su odgovarajuce protiv akcije. ko treba da to radi posto u navedenim slucajevima policije nigde na vidiku. mozda ih je malo. mozda ne smeju da hapse? nemam odgovor, ali sam ogorcen i zabrinut.

mozda sami da se branimo od mafije? vidim da nam to ne gine

Saobraćaj na Terazijama i Trgu Nikole Pašića obustavljen je zbog pucnjave koja se dogodila večeras oko 21 sat. Kako se nezvanično saznaje, vatru su otvorili pripadnici policije prilikom privođenja dvojice nepoznatih muškaraca, piše 24 sata.sr.

Prema prvim informacijama policija je pratila automobil marke "opel vektra" zbog osnovane sumnje da su se u njemu nalazili dilera narkotika.

Policija je pokušala da zaustavi vozilo, morali su da ispale nekoliko projektila, nema povređenih. U toku je hapšenje, saznaje S media u MUP-u.

http://www.smedia.rs/vesti/vest/108...java-na-Terazijama-obustavljen-saobracaj.html
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

1. pre par dana oko 15 i 30, na parkingu kod meka, kod fontane, diler prodaje drogu mladicu, auto vozi devojka, duza crna kosa, sarena jakna

2. pre dva meseca u mirijevu kod zgrade diler sa pitom, i par drugara, oko 19 i 30 prodaje drogu mladom komsiji

3. na saobracajnici iza te zgrade vise puta sam video istu situaciju prodaje iz kola

sta hocu da kazem? po mom uvidu se droga munjevito siri, dileri ne prezaju da prodaju po danu i naocigled slucajnih prolaznika. znaci ako nesto buja i siri se potrebene su odgovarajuce protiv akcije. ko treba da to radi posto u navedenim slucajevima policije nigde na vidiku. mozda ih je malo. mozda ne smeju da hapse? nemam odgovor, ali sam ogorcen i zabrinut.

Jel si zvao policiju pa nije došla?

ne bih da te zadrzavam. ali ajde jos jednom. forum politika sluzi da se razne pojave i ponasanja predstave i diskutuju. ko koliko moze. ti si se pokazao. tvoje pravo

mafija i kriminalci su neproduktivan deo drustva. stetan po definiciji. citaj malo rimsko pravo. sve su ljudi napisali jos pre dve hiljade godina. nije lako citati, lakse je vitlati bezbol palicom. sad si mlad i jak, ali vec za dve godine dolazi nova generacije, mladja i surovija i nista im ne znacis. izacices u novostima.

Pa ako ne prijavis SUP-u ne mozes da znas.
Idi licno u stanicu i kazi sta imas pa sta bude...ne mozes nista da izgubis.

Kako panduri da hapse dilere kad su skoro svi ti panduri na platnom spisku dilera...

Moj komsija je diler,u mom kraju ih ima 4-5 i tacno se sve zna i ko su i kome prodaju,ceo grad to zna i niko ih ne hapsi...vidi cuda,verovatno nisu panduri obavesteni...

Ne pali se.
Krupne ribe ponekad imaju ledja ( ali oni je jajare po kraju) , sitne jedva cekaju da sklepaju...svi od pocetnika do nacelnika.

E pa treba i dojava.
Prijatelj koji zivi u inostranstvu, mi rece da kod njih najvise dojava obave gradjani i novinari i to funkcionise.

to je jedan aspekt. policija treba onda da edukuje gradjane sta da se radi kada se to vidi

ali meni se cini da je 13 godina apsolutne vlasti dosa pogodovalo dilerskim strukturama da se povezu ili infiltriraju, sa raznim organima

zato je i vazno da se komplet promeni vlast odogo do dole, republika, opstine, beograd i vojvodina. sve

to je jedan aspekt. policija treba onda da edukuje gradjane sta da se radi kada se to vidi

ali meni se cini da je 13 godina apsolutne vlasti dosa pogodovalo dilerskim strukturama da se povezu ili infiltriraju, sa raznim organima

zato je i vazno da se komplet promeni vlast odogo do dole, republika, opstine, beograd i vojvodina. sve

Moze bolje naravno, ali za pocetak i jedna dojavica bi bila napredak :)
Bez toga, ni CIA ne moze da ih locira.

Ima anegdota na tu temu.
Zahebanti zovu vatrogasce : " Halo, vatrogasci?? Brzo dodjite, pozar se siri..mi smo na 6. spratu, vatra se penje ulazi dim...brzo dodjite. Brzooo!"
Vatrogasac" Koja adresa, kazi gde??"
- Aj' pogodi :D

Moze bolje naravno, ali za pocetak i jedna dojavica bi bila napredak :)
Bez toga, ni CIA ne moze da ih locira.

Ima anegdota na tu temu.
Zahebanti zovu vatrogasce : " Halo, vatrogasci?? Brzo dodjite, pozar se siri..mi smo na 6. spratu, vatra se penje ulazi dim...brzo dodjite. Brzooo!"
Vatrogasac" Koja adresa, kazi gde??"
- Aj' pogodi :D

pravo da ti kazem bojim se mafije, ali i policije

zadnjih 13 godina upotreba organa za politicke interese partijske i licne, je dosta otudjila policiju. a i sami su zbunjeni masovnim otpustanjima da li da rade svoj posao kako treba, ili da se ne zamere nekom gore.

kada bih se obratio policiji verujem da bih imao neku stetu. kakvu ne znam, ali imam taj utisak

Kada su nas sad već pre petnaestak godina u skoli na času psihologije pitali kako rešiti pitanje droge ja sam se javio i pozvao na holandski model(legaliyacija),i dalje mislim isto.

pravo da ti kazem bojim se mafije, ali i policije

zadnjih 13 godina upotreba organa za politicke interese partijske i licne, je dosta otudjila policiju. a i sami su zbunjeni masovnim otpustanjima da li da rade svoj posao kako treba, ili da se ne zamere nekom gore.

kada bih se obratio policiji verujem da bih imao neku stetu. kakvu ne znam, ali imam taj utisak

Pa sigurno znas nekog zandara ili ima neki u sirem komsiluku, pitaj njega pa vidi..

Pa sigurno znas nekog zandara ili ima neki u sirem komsiluku, pitaj njega pa vidi..

znam jednog, sin mu ide u skolu sa mojima, ali pre vise godina je hteo da se bijemo u maxiju. valjda ima pomesane zice pa smercuje, vidim ga pre neki dan ide sa kolegom ulicom u obicnoj uniformi, a stavili vunene kape kao neki diverzanti. nikada nisam video policiju u obicnoj uniformi sa vunenim kapama. mozda se droziraju

Back