Puče Veljina Koncesija!!

Veljo ...Veljo...U koje njesra uvaliste Ti i Mloha Srbiju...Alpina-Por sad trazhi 35 mil. evra od drzhave za raskid koncesije...a to je neshto vishe od cifre koju su navedena dvojica hapila za potpisivanje koncesije...Da li ce se i kad ce se Srbija izvuci od poslovnog brljanja ove dvojice Morona...:dash:

Veljo ...Veljo...U koje njesra uvaliste Ti i Mloha Srbiju...Alpina-Por sad trazhi 35 mil. evra od drzhave za raskid koncesije...a to je neshto vishe od cifre koju su navedena dvojica hapila za potpisivanje koncesije...Da li ce se i kad ce se Srbija izvuci od poslovnog brljanja ove dvojice Morona...:dash:

Obojicu iza resetaka u Zabeli.........i oprastam im svih 35 miliona.....:think:
Neka ide i to , kud i pare od vozova koje je velja uvozio preko butika za zenski ves, ili ono sto su njegovi "kraduckali " na rampama..............

Velimira zamisljam kao dobrog robijasha......rodjen je za to.....ali, muchi me kako ce mlohavi u mardelju bez sova i macaka??.......:(

Neka ide i to , kud i pare od vozova koje je velja uvozio preko butika za zenski ves, ili ono sto su njegovi "kraduckali " na rampama..............

Velimira zamisljam kao dobrog robijasha......rodjen je za to.....ali, muchi me kako ce mlohavi u mardelju bez sova i macaka??.......:(

ali navedena kinta je trecina novog auto-puta NS-SU (druge trake)...igre bez granica sa ovom koncesijom...sachekacemo ponedeljak...

Pa što kod mene u Zabelu? Nemojte, pokvariće poštene robijaše. Jel može u Niš?

A lepo je bio organizovao,da firme njegovih prijatelja prave autoput,da od putarine finansira gradnju,omogućio kupovinu zemljišta duž buduće trase za izgradnju pumpi i objekata,kao i ucena prilikom obeštećenja za otkup istog terena gde treba da prođe autoput.

pa zar nije i demokratska stranka podrzala ovu koncesiju 100% ? sta svaljujes krivicu na kostunicu i velju kad su i tvoji DS-ovci sve to 100% podrzali.

bruka je to , sto ovaj rezim od vozaca uzima vise para procentualno gledano prema prosecnim platama , nego ijedna vlast u svetu , i da ta vlast ne moze od tih sredstava koja nema otme da napravi autoput nego mora neke koncesije da daje....

Back