inagadadavida Poznat Poruka 9.864 27.01.2007. u 23:52 - Пуче спо ко тиква?!!?? #26 rimtutu: ...lepo je sto ste ovoliki pobegli od tenkova...ja nisam ...sedeo sam u njemu od avgusta 91. do aprila 96-te... Kliknite za proširenje... yebote, pa ti si oborio ginisov rekord........niko normalan ne sedi u tenku 5 godina
rimtutu: ...lepo je sto ste ovoliki pobegli od tenkova...ja nisam ...sedeo sam u njemu od avgusta 91. do aprila 96-te... Kliknite za proširenje... yebote, pa ti si oborio ginisov rekord........niko normalan ne sedi u tenku 5 godina
R rimtutu Zainteresovan član Poruka 103 28.01.2007. u 00:00 - Пуче спо ко тиква?!!?? #27 ...niko normalan se time ne zajebava...
inagadadavida Poznat Poruka 9.864 28.01.2007. u 00:15 - Пуче спо ко тиква?!!?? #28 rimtutu: ...niko normalan se time ne zajebava... Kliknite za proširenje... Pa ja se ne zayebavam , samo kazem da mora da si lud, ili su te vezali , da 5 godina nisi izasao iz tenka A sta si skrivio, keve ti, da te neko drzi 5 godina u tenku
rimtutu: ...niko normalan se time ne zajebava... Kliknite za proširenje... Pa ja se ne zayebavam , samo kazem da mora da si lud, ili su te vezali , da 5 godina nisi izasao iz tenka A sta si skrivio, keve ti, da te neko drzi 5 godina u tenku
Sentimentalna budala Ističe se Poruka 2.331 28.01.2007. u 00:18 - Пуче спо ко тиква?!!?? #29 inagadadavida: Pa ja se ne zayebavam , samo kazem da mora da si lud, ili su te vezali , da 5 godina nisi izasao iz tenka A sta si skrivio, keve ti, da te neko drzi 5 godina u tenku Kliknite za proširenje... Skrivio je to sto je bio u stenecim godinama tj zreo za slem...
inagadadavida: Pa ja se ne zayebavam , samo kazem da mora da si lud, ili su te vezali , da 5 godina nisi izasao iz tenka A sta si skrivio, keve ti, da te neko drzi 5 godina u tenku Kliknite za proširenje... Skrivio je to sto je bio u stenecim godinama tj zreo za slem...