PUCE MI GLAVA!

• Začetnik teme Začetnik teme Cecaa
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Znaci doktorka je to samo pogledala i dala antibiotik?
Neka blic laboratorija?Pregled?
Ne moze da krene nista lose tipa da se tebi nesto desi,nego ta dva preparata imaju interakciju sto znaci jedan drugog usporava ili povecava njegovo dejstvo...nisam sugurna ko tu kome smeta, ali definitivno ih po farmakoloskim dejstvima ne treba uzimati zajedno.

Ma da,ona je samo opipala i pogledala rezultate labaratorije od pre mesec dana,ustanovila da leukociti miruju i to je to.Mada mene veceras je to pocelo mnogo jace da boli.Nista,nastavljam veceras sa ovom terapijom a sutra ponovo kod doktorke.Hvala puno na odvojenom vremenu, i izvinite ako sam bila dosadna (a bila sam).

Evo sta je bilo: odem kod doktorke i pitam je za kombinaciju ciprocinola i gvozdja, a ona kaze da zna da ne treba da se koriste zajedno ali posto je terapija antibiotikom kratkotrajna , 5 dana, kaze da to nece smetati. Kontrola za 3 dana i to je to.Meni je,doduse, malo bolje, otok se povukao, ali i dalje zlezde su tvrde i dosta uvecane a i bolne na dodir.Sinoc su me tako bolele da sam imala utisak da me boli ceo donji deo stomaka,danas ne.

Back