Pucanj

Kamael

Buduća legenda
Poruka
40.857
0418b918e87311m.png

шевичке власти, у селу затворише цркву. Мрачна и тиха гомила људи гледала је разарање светиње. Из ње избацише иконе.

Један од комесара викну сељацима:

- Нема Бога! Бог не постоји! Ево, погледајте!

И стаде пуцати из пушке у иконе.

- Видите!? Видите!? Па, где је ваш Бог? Зашто ме не казни?

- Већ си кажњен – зачу се глас из гомиле.

- Како сам кажњен? Када?

- Сишао си с ума...

1600142.jpg

Траг од куршума на фресци

Pucao je neki ustasa Marko Mesic komandant Jugoslovenskog bataljona. Koga to zanima ima vise na blogu "Sve u pricama biva". Mene interesuje drzanje prstiju desne ruke koji pokazuju znak Necastivog a znak je napravio niko drugi do Isus. Kako to, kakve veze Isus ima sa djavlima?

Nisam videla ni na jednoj ikoni iz Crkve ili u manastiru da tako Gospod blagosilja, i Njegov lik je daleko lepsi nego ovde na slici.
To gore na slici je cudno i mislim da nema veze sa (istinskim) Pravoslavljem, mozda je to delo papista koji bi
da prisvoje i unakaze nase Crkve, prokletnici odgovarace za svoja zlodela.

повијени и спојени прсти десне шаке чине грчка слова ICXC, почетна слова Имена Господа и Спаса нашег Исуса Христа.

Nisam videla ni na jednoj ikoni iz Crkve ili u manastiru da tako Gospod blagosilja, i Njegov lik je daleko lepsi nego ovde na slici.
To gore na slici je cudno i mislim da nema veze sa (istinskim) Pravoslavljem, mozda je to delo papista koji bi
da prisvoje i unakaze nase Crkve, prokletnici odgovarace za svoja zlodela.

:roll:

to je ikona hristorsa pantokratora,
a ti sledeći put kad budeš otišla u crkvu pitaj nekog kako se na ikonama prikazuje blagosiljanje

повијени и спојени прсти десне шаке чине грчка слова ICXC, почетна слова Имена Господа и Спаса нашег Исуса Христа.
Svasta danas covek moze cuti.... a otkad je to crkveni znak? Mladi kad idu na rok koncert i u kino stavljaju prste u taj znak, a oni ozbiljni koji idu u crkvu stavljaju kaziprst na palac kao na slici dole sa koncerta. Nista mi nije jasno.

stock-illustration-10157492-gesturing-hand-sign-business-demon-evil-businessman-showing-ok-gesture.jpg

Da vas nisu opseli demoni jer na svetim mestima nailazimo i na andjele i demone - na statuama, freskama, crtezima... Vidimo da su i magijski znakovi podjednako zastupljeni kako u svetovnim crkvama tako i satanistickim.

Pogledajte prilog 273876
If you join the 4 sign together 4 times you get MM = Mary Magdalene, the name of Sauniere's church.

demon-angels.jpg

Demon and Angel Statue

demon-hand.jpg

Close-up of the Demon's hand

Poslednja izmena:
Svasta danas covek moze cuti.... a otkad je to crkveni znak? Mladi kad idu na rok koncert i u kino stavljaju prste u taj znak, a oni ozbiljni koji idu u crkvu stavljaju kaziprst na palac kao na slici dole sa koncerta. Nista mi nije jasno.

stock-illustration-10157492-gesturing-hand-sign-business-demon-evil-businessman-showing-ok-gesture.jpg

Da vas nisu opseli demoni jer na svetim mestima nailazimo i na andjele i demone - na statuama, freskama, crtezima... Vidimo da su i magijski znakovi podjednako zastupljeni kako u svetovnim crkvama tako i satanistickim.

Pogledajte prilog 273876
If you join the 4 sign together 4 times you get MM = Mary Magdalene, the name of Sauniere's church.

demon-angels.jpg

Demon and Angel Statue

demon-hand.jpg

Close-up of the Demon's hand

Jesi li ti na drogama, mladiću iz kina?
Takav način znači spajanje triju priroda.
A ove fotke su iz katoličkih, satanističkih manastira, crkava.
Kakve veze mi imamo sa katolicima i kako se usuđuješ da nas nazivaš zaposednutim?
Jesi li ti ateista ili agnostik?

Jesi li ti na drogama, mladiću iz kina?
Takav način znači spajanje triju priroda.
A ove fotke su iz katoličkih, satanističkih manastira, crkava.
Kakve veze mi imamo sa katolicima i kako se usuđuješ da nas nazivaš zaposednutim?
Jesi li ti ateista ili agnostik?

Ne, ja sam vege. To ti ono - ne ubij druge koji zele ostvariti pravo na zivot.

Ko to vi? Replikovao sam post S&W ti nisi S&W tebe niko nista nije pitao. Drugim recima, trazi drugo drustvo za igru.

Moram birati izmedju ova dva, ateiste i agnostika? Ti to pokusavas ukalupiti mene na ova dva na osnovu tvog dogmatskog ucenja koje se vodi knjigom od pre 2 000 godina a koja cak nije ni orignal?

Back