Pucanj u srce

Primetili ste da me neam na ovom forumu trenutno. To je zato sto mi je dosao decko. Jos uvek je tu, ali me je jako povredio. Izvredjao je moju umetnost na najgori nacin. Veoma sam ljuta. Zasto je to uradio? Kako moze da vas povredi vas decko, odn. devojka? Sta je vasa bolna tacka?

Posle toliko vremena,on sad izvredjao tvoju umetnost? Nije te prihvatio u potpunosti.Da li si pomoslila,da mu to nije samo nacin da se udaljite.mozda od razvoda nema nista.pa sad samo trazi nacine da te povredi.Mene samo moze da povredi prevara.

Primetili ste da me neam na ovom forumu trenutno. To je zato sto mi je dosao decko. Jos uvek je tu, ali me je jako povredio. Izvredjao je moju umetnost na najgori nacin. Veoma sam ljuta. Zasto je to uradio? Kako moze da vas povredi vas decko, odn. devojka? Sta je vasa bolna tacka?

Recimo da ne podnosim laži, to mi je slaba tačka. A lažljivi likovi svuda oko nas...

Код мене су сви комплименти и увреде везане за умне особине, то ми је нека централна тачка, која ми је најбитнија.
Што се тиче вређања, никада то не чиним, поготово не псујем, не кунем, не потежем за физичким насиљем и не омаловажам људе по основу професије.

Back