- Poruka
- 388.720
@Pevačica: Kaži dušo, šta ti je rekao? Daj ovamo da ga ebemo
@Pipa: Pipomire bekrijo![]()
Pravi si dzentlmen..ma ustvari..vitez moderne..

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
@Pevačica: Kaži dušo, šta ti je rekao? Daj ovamo da ga ebemo
@Pipa: Pipomire bekrijo![]()
Zato su im oci zute,tesko im jee ne bih znala.... al ću ti verujem![]()
Sta "od kada"? Pa, oduvek sam bila rezervisana i ne volim bas da pricam o sebi.
Zato su im oci zute,tesko im je![]()
Putovalo sea vidim ti si veliki poznavalac argentinaca![]()
Putovalo se
Steta sto Argentinke ne upoznah![]()
Pravi si dzentlmen..ma ustvari..vitez moderne..![]()
Moja bolna tacka je ista ko i tvoja - kad uvredi moju umetnost to me jako boli jer sam ja jedan veliki emotivac....
Pa redno je bilo da ti kaze nesto, ipak ne dobije dnevne doze sexa pa mora nekako da izbaci sve iz sebe
Primetili ste da me neam na ovom forumu trenutno. To je zato sto mi je dosao decko. Jos uvek je tu, ali me je jako povredio. Izvredjao je moju umetnost na najgori nacin. Veoma sam ljuta. Zasto je to uradio? Kako moze da vas povredi vas decko, odn. devojka? Sta je vasa bolna tacka?
Mora da je i kod tebe tresusilo, jer i ti izbacujes gluposti cim stignes.
Nismo se razumeli, ja sam mislio na drugo izbacivanje...
Pomiri se sa sudbinom, nasao je lepsu, zgodniju i bolju pevacicu pa nije znao kako drugo da ti raskine![]()
Nije fer sad svi pisete slovima u boji! Hocu i ja![]()
Primetili ste da me neam na ovom forumu trenutno. To je zato sto mi je dosao decko. Jos uvek je tu, ali me je jako povredio. Izvredjao je moju umetnost na najgori nacin. Veoma sam ljuta. Zasto je to uradio? Kako moze da vas povredi vas decko, odn. devojka? Sta je vasa bolna tacka?
Код мене су сви комплименти и увреде везане за умне особине, то ми је нека централна тачка, која ми је најбитнија.Primetili ste da me neam na ovom forumu trenutno. To je zato sto mi je dosao decko. Jos uvek je tu, ali me je jako povredio. Izvredjao je moju umetnost na najgori nacin. Veoma sam ljuta. Zasto je to uradio? Kako moze da vas povredi vas decko, odn. devojka? Sta je vasa bolna tacka?