- Poruka
- 22.831
Dešava se zamrzne se i izbaci me sa nekih sajtova. Zbog cega? Menjao sam pretrazivace i isto na istim sajtovima.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kojih sajtova na pr? Mozda nije samo do tebe?Dešava se zamrzne se i izbaci me sa nekih sajtova. Zbog cega? Menjao sam pretrazivace i isto na istim sajtovima.
I meni, ne znam. Samo što ja ne paničim. Sačekam neko vreme pa uđem opet, ali dešavalo mi se da "izletim" na sred rečenice e to ume da iznervira.Dešava se zamrzne se i izbaci me sa nekih sajtova. Zbog cega? Menjao sam pretrazivace i isto na istim sajtovima.
Ne mogu da udjem ni na jedan od tih, prva dva access denied, treci ne radi samo vrti neke zvezdice...Na primer neka kladionica planetwin 365, mozzart, maxbet.
Pojma nemam. Nisam maloletan odavno.jel ti uključena zaštita maloletnika
Samo sam cekao da neko to pita.jel ti pucaju xxx sajtovi
Pa ako imaju neki malware ko ovi, sigurnojel ti pucaju xxx sajtovi
Zapatio si neki malware na tim sajtovima...Puca mi kad idem na Google vesti, G sport itd.
Пробао си да пређеш на Линукс ?To je na vise pretrazivaca isto. Cesto brisem ceo history, cache itd.
Kako na mobu?Пробао си да пређеш на Линукс ?
Извињавам се.Ukucajte aroma market i tu puca kad listam katalog. To je cisto, regularno nije virusan, nije poročan sajt.
Kako na mobu?
Na mobilnom mi se ovo desava.
Sto se izvinjavas?Извињавам се.
Није ми се то дешавало.
Пробао си да сурфујеш са Опером ?
Шта тачно не ради на арома маркету ?
Помислио сам да сурфујеш преко компа.Sto se izvinjavas?![]()
Nisam. Ranije sam je koristio, ali odavno nisam. Ovo se desava na Edge I Chrome.
Na mobu sam.Pozdrav,kada si zadnji put radio sistem,instalirao novi ,mislim da je tebi9 racunar lose zasticen i pun virusa i svog sljama sa neta koji se mogao pokupiti.
Onda ti savetujem da vratis telefon na fabricko podesavanje,pazi da sacuvas kontakte,sve sto imas u tel od slika i drugih bitnih stvari i onda da ga resetujes.Na mobu sam.
Sam od sebe se popravio?Operu sam probao sve ok radi. FF isto ok. Sad na Edge nista ne pravi probleme.
Necu jos da radim reset.
Hvala vam na savetima.![]()
Vise ne mrzne. Ne znam sta je bilo.Sam od sebe se popravio?