Stojkov Menidjer
Stara legenda
- Poruka
- 81.539
ja kasam slao neke pare postNET-om uslovljavali su uslugu višom cenom zbog obavezne dobrotvorne akcije za Hram Svetog Save u Beogradu
momentalno sam započeo, ispostaviće ss bezobraznu komunikaciju, da meni treba usluga prenosa novca uz proviziju pošte a ne da se skuplja za hram kao uslov za uslugu
odgovor je bio da je na dobrovoljnoj bazi
moj odgovor da ovo nije na dobrovoljnoj bazi
njihov odgovor pozivanje na član oko organizovanja dobrotvornih akcija
moj odgovor je da slobidno budu dobrotvori ali od svoje plate
njihov odgovor da sam drzak
moj odgovor da ne brinu o Bogu jer su se mimo Boga zaposlili a i tenderi im djavoimani a u Srbiji su tri religije ravnopravne, šta ima musliman da plaća za hram iz kog bosanski pop uzneo ćasu sa parama zabole ga za natpise u novinama?
odgovora nema?
a onda pročitamo kako je pośta nabavila 32 džipa, svakom po jedan... pogledo ih Bog śto bi se reklo...
momentalno sam započeo, ispostaviće ss bezobraznu komunikaciju, da meni treba usluga prenosa novca uz proviziju pošte a ne da se skuplja za hram kao uslov za uslugu
odgovor je bio da je na dobrovoljnoj bazi
moj odgovor da ovo nije na dobrovoljnoj bazi
njihov odgovor pozivanje na član oko organizovanja dobrotvornih akcija
moj odgovor je da slobidno budu dobrotvori ali od svoje plate
njihov odgovor da sam drzak
moj odgovor da ne brinu o Bogu jer su se mimo Boga zaposlili a i tenderi im djavoimani a u Srbiji su tri religije ravnopravne, šta ima musliman da plaća za hram iz kog bosanski pop uzneo ćasu sa parama zabole ga za natpise u novinama?
odgovora nema?
a onda pročitamo kako je pośta nabavila 32 džipa, svakom po jedan... pogledo ih Bog śto bi se reklo...