Psujete li dok vozite?

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Jednom tip izleti iz svoje trake ispred mene, vratiio se brzo i rukom kroz prozor uputio izvinjenje. Kad sam ga zaobišla video je da sam žensko, posle me jurio da bi pokazao srednji prst. :rotf:
Ја се вадим на то што сам женско. У почетку, када на згуснутом паркингу нисам могла да паркирам или испаркирам, чекала сам мушку жртву, затрепћем и- извините, плавуша у колима, молим Вас... :flert:
Сваки пут прође. Мушкарци... То до коју годину не бих могла, прсила бих се да ми нико не треба, сада ме боли штикла.

Ја се вадим на то што сам женско. У почетку, када на згуснутом паркингу нисам могла да паркирам или испаркирам, чекала сам мушку жртву, затрепћем и- извините, плавуша у колима, молим Вас... :flert:
Сваки пут прође. Мушкарци... То до коју годину не бих могла, прсила бих се да ми нико не треба, сада ме боли штикла.
Žurila sam i žena me pitala da joj pomognem, prazan joj akumulator. Na parkingu, gde je bila gužva. Rekla sam joj da nađe nekog muškarca, nisam sigurna da bi nas dve uspele da pokrenemo njen auto.:rotf:

Back