Psu odsekli sve četiri noge!

aeolus

Primećen član
Poruka
644
Nova Mila...brutalno odsečene sve četiri noge i pas ostavljen da umre u mukama. z:cry:

http://www.crnahronika.rs/psu-odsekli-sve-cetiri-noge/

141932.jpg

Lično mislim da je to uradio neko ko radi za ta udruženja za zaštitu životinja , ovde se to nikada nije dešavalo pre, nego sada kada su ta društva ojačala , ovim će se poslužiti da bi isterali svoje zakone da se izglasaju i ništa drugo , baš njih briga za jednu životinju koja će im omogućiti da isteraju zakone koje oni žele.

Lično mislim da je to uradio neko ko radi za ta udruženja za zaštitu životinja , ovde se to nikada nije dešavalo pre, nego sada kada su ta društva ojačala , ovim će se poslužiti da bi isterali svoje zakone da se izglasaju i ništa drugo , baš njih briga za jednu životinju koja će im omogućiti da isteraju zakone koje oni žele.

ima logike....previse mi sve ovo izgleda bestijalno i izopaceno ....mozda i neverovatno ali photoshop je cudo....a ti frikovi iz tih udruzenja za zastitu zivotinja vise vole pse lutalice nego rodjenu decu....kod njih zaista vlada ona izreka da cilj opravdava sredstvo

Ja nigde nisam video da pas odgrize obe ruke i obe noge nekome.....ali zato ljudi to rade psima. Tom monstrumu treba tim psihologa da udje u um i da odgovor na pitanje sta ga je nateralo na takav potez.Mene licno zanima kako je imao HRABROSTI za tako nesto. Sto se kazne tice, posto smo ipak ljudi i humanoidi, "samo" mu prebiti zglobove na rukama i nogama maljem (kao u filmu "Mizeri") i ostaviti ga da dobije gangrenu i otoke i da crkava u mukama. I ako prezivi sedam dana toga, dati mu deset godina zatvora i to u samici.

Ja lično sam uveren da sva ova zverstva rade ljudi iz tih udruženja za zaštitu životinja , imao sam prilike da sretnem njih par u svome životu i mogu ovde slobodno da kažem da su to ljudi preke nareavi koji ne biraju način kako da isteraju svoje , ciljeve.
Nikada ali baš nikada , pre nisam čuo da se ovakva zverstva dešavaju sa psima , znam da su lutalice bile istrebljivane oružjem ili su ih šinteri lovili sa otrovnim kobasicama i uspavljivali ih tako , ali nikada se nije dešavalo da neko izmasakrira psa i ostavi ga tako da iskrvari i sl. Čak i oni koji su ih gajili za borbu su sklanjali leševe i zakopavali ih kao i normalan svet kada mu ugine životinja . I onda su se pojavila udruženja za zaštitu životinja koja su postavljali ludačke zahteve a kao vid pritiska na državu su počeli da se koriste ovako izmasakrirarane životinje koje su izranjala odjednom iz PM bez počinioca , kod tiuh ljudi je bitan cilj a cilj opravdava sredstvo kod njih.

Циљ је загорчати живот народу у Србији, и уместо да се сви сложимо око тога да псима није место на улици и да то спроведемо по ужурбаном поступку, ми смо овде дозволили да нам се дешава својеврсни псећи Рачак, ко је пратио дешавања на КиМ зна о чему говорим..

Ja lično sam uveren da sva ova zverstva rade ljudi iz tih udruženja za zaštitu životinja , imao sam prilike da sretnem njih par u svome životu i mogu ovde slobodno da kažem da su to ljudi preke nareavi koji ne biraju način kako da isteraju svoje , ciljeve.
Nikada ali baš nikada , pre nisam čuo da se ovakva zverstva dešavaju sa psima , znam da su lutalice bile istrebljivane oružjem ili su ih šinteri lovili sa otrovnim kobasicama i uspavljivali ih tako , ali nikada se nije dešavalo da neko izmasakrira psa i ostavi ga tako da iskrvari i sl. Čak i oni koji su ih gajili za borbu su sklanjali leševe i zakopavali ih kao i normalan svet kada mu ugine životinja . I onda su se pojavila udruženja za zaštitu životinja koja su postavljali ludačke zahteve a kao vid pritiska na državu su počeli da se koriste ovako izmasakrirarane životinje koje su izranjala odjednom iz PM bez počinioca , kod tiuh ljudi je bitan cilj a cilj opravdava sredstvo kod njih.

... +1

mislim da si u pravu
pazi ovo ne moze da uradi neka stoka tek tako
za ovo je potrebno biti koliko toliko strucan ;)

ima logike....previse mi sve ovo izgleda bestijalno i izopaceno ....mozda i neverovatno ali photoshop je cudo....a ti frikovi iz tih udruzenja za zastitu zivotinja vise vole pse lutalice nego rodjenu decu....kod njih zaista vlada ona izreka da cilj opravdava sredstvo

jes sutra malo
oni vole samo pare isto kao i ovi za zastitu pedera
oni su tu da stvore ili naduvaju problem i pokupe kajmak od donacija ili drzavne pomoci
kako su samo babu Bridzit oladili za kintu za sterilizaciju :roll:

Au, hole li Tadic opet da usvaja?? Kako su namazani ovi zastitnici kerova...sad ce svaki napad na ljude biti okarakterisan kao opravdan!

Jašta, ali tek kad Tadić bude zaista usvojio, a ne medijski jeo g***a, a ja bih za neke ljude bila srećna da me okarakterišu kao kera, pa da ih bez zakonskih posledica iscarapam i nahebem im se milenijumske majke bez posledica.Eh, pusti snovi...

Back