Psovka

gost 333986

Legenda
Poruka
58.056
koliko vam na zivce ide devojka-zena koja psuje,onako vulgarna,pick ti mat,kur,popusis mi,mars u pick i td,sta biste toj osobi rekli da se smiri,da joj kazete?zene,odgovorite i vi,molim lepo.

То заиста зависи од особе. Нека жена неће бити проста ни ако псује као кочијаш. И обратно, понекад видиш на километар сељанчуру иако не мора ни да проговори, камоли да псује.

pa ne ide mi na zivce, al je ruzno
jaao danas..ja na semaforu, auto ispred mene..stojimo i cekamo zeleno
pali se za nas zeleno, auto ispred polazi, a devojka tek tada gazi na pesacki prelaz (iako je za nju crveno i lepo se vidi) i krece da prelazi ulicu
niti trci, niti ima nameru da pozuri..ulica sa 4 trake
svirne ali samo blago, neiritirajuce covek iz auta ispred..cisto da joj da do znanja da je za nju crveno, ako slucajno nije videla..a sanse nema da ne vidi
a ona se na sred ulice okrene ka njemu i iz sveg glasa vikne - ma pusi ku...
:lol:meni je bilo smesno..sao sam pomislila koja li briga nju muci kad joj nije do boja na semaforu

Ne znam...ima cije psovke mi ne paraju usi, uz nekog i idu... kada mi se omakne...od sveg teksta koji sam izgovorila
ostane mi urezano samo to...

zato vise volim kad sam ljuta samo da zaurlam aaaaaaaaaa

Volim kada devojka opsuje nekada, ili isprica mastan vic, jednostavno bude opustena, bez neke lazne finoce, a i pogan jezik s vremena na vreme ne mora da znaci da je neka teska prostakusa, posebno ako postuje mene kao osobu.

Najgora je ona koja se gnusa psovki, i svog tog maloumnog prostakluka, i takvih fora ali zato kada kada napusava i psuje, pa i majka i otac, i tri polokenja iza ne ostaju citavi.

zavisi od okolnosti... obično takve nisu lajave ni međ čaršavima...
ako joj do lajanja, nek oplete. kakve veze ima pol sa tim? to je ne čini ništa većom ili manjom prostakušom, ako to već jeste...

koliko vam na zivce ide devojka-zena koja psuje,onako vulgarna,pick ti mat,kur,popusis mi,mars u pick i td,sta biste toj osobi rekli da se smiri,da joj kazete?zene,odgovorite i vi,molim lepo.

Meni ne smeta što psuje, to više smeta njoj, jer ne ostavlja dobar utisak o njoj. Obično takve vode i egocentrične razgovore, tako da su mi potpuno nezanimljive.
Možeš ih poklopiti ironičnom i duhovitom opaskom koja karikira njihovo ponašanje i izazva smeh kod ostalih, odmerenim i učtivim skretanjem pažnje na njeno ponašanje, ili apsolutnim ignorisanjem onoga što govori. Ako je tvoja devojka, onda je, kada ste nasamo, zamoli da se tako ne ponaša i objasni da ti je naprijatno. Ako se njoj omakne, samo je pogledaj dugim pogledom, bez primedbi.

Back