gost 333986
Legenda
- Poruka
- 58.056
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma ***** joj materina šta ima da suje seljančura jedna ogavna nema koj ***** ravi da objašnjavam nego odmah tras šamar oca da joj *****...
Ma ***** joj materina šta ima da suje seljančura jedna ogavna nema koj ***** ravi da objašnjavam nego odmah tras šamar oca da joj *****...
ma to lepo samo punis dok moze i oteras u 3 lepekoliko vam na zivce ide devojka-zena koja psuje,onako vulgarna,pick ti mat,kur,popusis mi,mars u pick i td,sta biste toj osobi rekli da se smiri,da joj kazete?zene,odgovorite i vi,molim lepo.
koliko vam na zivce ide devojka-zena koja psuje,onako vulgarna,pick ti mat,kur,popusis mi,mars u pick i td,sta biste toj osobi rekli da se smiri,da joj kazete?zene,odgovorite i vi,molim lepo.
koliko vam na zivce ide devojka-zena koja psuje,onako vulgarna,pick ti mat,kur,popusis mi,mars u pick i td,sta biste toj osobi rekli da se smiri,da joj kazete?zene,odgovorite i vi,molim lepo.