Не знам зашто не можеш да разумеш неког ко није као ти

ето видиш ја разумем само не налазим оправдање за такво понашање и чисто ми смета и ништа више ни мање од тога. Ако мислиш да је то исправно слободно...ко кочијаш што се мене тиче само немој очекивати да те сматрају за културну особу...Забога не...то је сада и овде постало јерес...И хајде да исмејемо и извргнемо руглу све који то не раде. Нека падну ниско сви који иоле штрче изнад нас...то и јесте наш менталитет, тако да се не чудим твом коментару. Ако те баш занима, не псујем и нема разлике да ли сам сама или сам са неким, ја не глумим живот ја га живим сваког минута тако да све што мислим то и кажем, немам потребу да се правим боља него што јесам. Значи не псујем ни када сам сама...и ако си помислила да би кажњавала то што неко псује...па и не бих...довољно су кажњени чињеницом да ће их сви сматрати непристојним, у иоле нормалном друштву...да не причам да делују и необразовано јер то псовка псовку стиже чак и објашњавање је кроз посовку...и шта треба да кажем на то ...баш маштовито

а овамо се види да није прочитао две књиге у животу јер би му свакако фонд речи био већи и не би имао потребу да се изражава као уличар...већ као нормалан човек. Значи ја мислим да су они већ довољно казнили сами себе да не мора нико више то да ради. Али би медије свакако кажњавала, јер они дају пример деци... као образац понашања да је то нормално

...а није...
Нека свако ради како мисли да му одговара, ја имам право на своје мишљење као и ти на твоје те стога ми свакако нећеш наметнути твоје мишљење, нити ме изврнути руглу тиме што ми не верујеш да не псујем. Ја сам дама...и то не само у облачењу ...све су данас дамице јер набаце модерне крпице и мисле да су рибе...е то је далеко од тог појма...дама је и опхођење...и манири...и свашта нешто...али претпостављам да то псовачице неће и не желе да разумеју. Само навалите...свако бира свој начин и свој пут...