PSL boginje

Kate King?

model-kate-king-dolce-gabbana-perfume-thekit.ca-6.jpg

Ako im pogledas face, ova crna ima nos a plavkasta male usnice ne napucene toliko oci malo ostrije, ali meni su obe superica i da su voistinu tako nasmejane i ienergicne kroz to neko post ekstazi smirenje poput toplog vetra zenstvene i igrajuce, uleteo bih spremio picence, i djuskao tu pored kadra s njima.

Pa sta hoces da kazes? Da zene ne zanima penis muskarca, i da nema zena kojima je bitna velicina?
To sto zene zanima ne treba da bude predmet sprdanja po internetu..
Ionako ne mozes nista da uradis po tom pitanju, ni da povecas mali ni da smanjis veliki...:rotf:

Prica o tim stvarima je degutantna i sluzi da eventualno nalozi neke manijake koji se pale na priglupacice...

Poslednja izmena:
To sto zene zanima ne treba da bude predmet sprdanja po internetu..
Ionako ne mozes nista da uradis po tom pitanju, ni da povecas mali ni da smanjis veliki...:rotf:

Prica o tim stvarima je degutantna i sluzi da eventualno nalozi neke manijake...
pa dobro ne mozes ali ne treba ni da se krijes ako ima mikropenis ili kriv ili sta vec. Evo ja imam mikropenis i boze moj, nasmejah se i saznah nesto. I super, da znam da ne muvam diskreciju da se ne bi razocarali.
S druge strane prihvatanje je zdravo i naucis da te ne pogadjaju takve stvari. Eo naleteh na taj njen snimak a s druge strane pokusavam da nadjem odecu, imam neku konferenciju za 10 ak dana a ne znam sta da obucem.

Mislim da bi bilo svima mnogo bolje kada bi lepo rekli sta vole, pa makar to i pogodilo nekoga nego ovako da se zbunjujemo. Sad da legnem s nekom devojkom jer sam joj drag i hoce vezu sa mnom i krenem da rovim po njoj a ona ne oseca nista i ne zna kako da odglumi pa onda budu neki cudni krici.

Back