- Poruka
- 135
Sara Sampajo (9.0/10)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Razina visokog izgledaSta je PSL?
Ne, PSL bogovi mogu biti bilo kog pola, ali važno je da im je rejting izgleda astronomskikapiram : manekenke sa cetkanim obrvama
Ima granica, kad je lepota u pitanju kod nekoga, koja se predje i postane mi nekako dosadnjikava.Ne, PSL bogovi mogu biti bilo kog pola, ali važno je da im je rejting izgleda astronomski
Sto jbte? Devojka prica sta voli...ja bih ovu iznad direkt sprovela u zatvor i to odmah u samicu...
..pa koga to briga?Sto? Devojka prica kakav penis voli.
Pa te devojke koje traze muskarce s velikim i pravim...pa koga to briga?
Pa sta hoces da kazes? Da zene ne zanima penis muskarca, i da nema zena kojima je bitna velicina?..ne zanima nikoga druze...budala nasla nacin da zaradi na budalama koje kliknu na njen klip...
To sto zene zanima ne treba da bude predmet sprdanja po internetu..Pa sta hoces da kazes? Da zene ne zanima penis muskarca, i da nema zena kojima je bitna velicina?
pa dobro ne mozes ali ne treba ni da se krijes ako ima mikropenis ili kriv ili sta vec. Evo ja imam mikropenis i boze moj, nasmejah se i saznah nesto. I super, da znam da ne muvam diskreciju da se ne bi razocarali.To sto zene zanima ne treba da bude predmet sprdanja po internetu..
Ionako ne mozes nista da uradis po tom pitanju, ni da povecas mali ni da smanjis veliki...
Prica o tim stvarima je degutantna i sluzi da eventualno nalozi neke manijake...