- Poruka
- 49.496
Ma lik svratio na partiju domina i oni ga postavili za predsednika, bilo upraznjeno mesto, za kandidata vlade u senci (Towera)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Juce sam gledala nabrajaju koga ne voli.Koga voli?Nikad nije sluzio vojsku demokratsku partiju je izabrao zato sto je bio protiv rata u vijetnamu i nije voleo niksona.
Kako je jedan pacifista postao jastreb?
Da li se on folita malo previse da mu mozda istorija nebi sudila zbog svega ovoga sto se desava
U kom ketekstu?izvini nisam gledao to.Juce sam gledala nabrajaju koga ne voli.Koga voli?
TurskaU kom ketekstu?izvini nisam gledao to.
Inace bajden potice iz stefnje klase i sve sto ima je uzeo zatadio kao politicar.na pocetku politicke karijete je imao porodicnu zragediju hde mu je stradala zena i cerka.dva sina su prezivela udes.tri godine kasnije so ponovo zeni da djil sadasnjom suprugom.
Bio je najmladji senator tada ali zbog mucanja su ga prozvali spori djo jos tada.to je vezbanjem uspeo da smanji ali nadimak je ostao.
Optuzivan je da je plagirao doktorsku disertaciju ali je kasnije to volsebno nestalo iz njegove biografije.
Bio je protiv rata a onda je naglo postao jastreb.jedan od glavnih podszrekava za sve americke tatove u zadnjih 30 godina.
Za srbe je izjavljivao da su ubice beba i silovatelji.
Da,to sam rekla gore da jeste tezak zivot zivjeo.Vidjela sam na netu.Turska
Turska? To verovatno mislis koje zemlje ne voli.Turska
Da,to sam rekla gore da jeste tezak zivot zivjeo.Vidjela sam na netu.
Da,ti rece i Rusiju i Srbiju.Turska? To verovatno mislis koje zemlje ne voli.
Sada se vracamo na oocetak.tezak zivot.beskrupolozan menja razmisljanja.cas ne podrzava crnce setite se sam da je bio za segresaciju odnosno da crnci imaju poseban prevoz od belaca.sada je ljubitelj afroamericke zajednice.
Teske zivotne tragedije koje su ga zadesile ne da ga nisu urazumile vec onda postaje praci jastreb.covek koji nukad nije sluzio vojsku postaje glavni zagivorbik intervencija.
Glavna odluka psihipate je zelja za kontrolom.moc.i to da svi izgledaju neduzno da ih potcenjuju drugi.
Srbiju konkretno medjutim to nije sustina.Da,ti rece i Rusiju i Srbiju.
Da,ti rece i Rusiju i Srbiju.
Oni su ga i stavili na mjesto presjednika.Srbiju konkretno medjutim to nije sustina.
Vracam se na kontekst da je psihopata kroz prizmu zivota.
Beskrupolozan je i pitanje morala mu nije bitno kada je njegov licni intetes u pitanju.to je dokazao time sto je plagirao doktorat i onaj cuveni zakon o segregaciji afroamerikanaca istovremeno propagira rasnu ravnopravnost.intetesantan mentalni sklop zar ne.
Istovremeno sa druge strane jefan takav psiho zeljan moci koji ce preci preko svega da dodje do nje je koristan pravim vladarima tzv americkoj eliti.onima koji biraju predsednike.sto neko rekao cipovali ga i dali mu nesto i sada imaju svog patka koga mogu da kontrolisu.
Daleko sam mozda otisao
Ne razumem. Psihološki profil? Čovek je dementan.Džo Bajden. Starac koji je sa "sto godina" postao predsednik Amerike. Već dva puta se rukuje sa duhovima. Nekoliko puta ne zna ni gde je ni šta je. Pita šta ja radim ovde. A sada, najnovije-PREDSTAVLJA JAVNOSTI MAJKU, ZATIM KAŽE A DA TI SI OSTALA KUĆI, A ŽENA JE MRTVA OD 2010.!
Dakle, kako biste vi psihološki analizirali Bajdena?